Het Napoli trainingspak 2018-2019

Napoli gaat er dit jaar weer alles aan doen om zo lang mogelijk mee te strijden om het Italiaanse kampioenschap. Ook in de Champions League heeft de club weer met een grote uitdaging te maken. De club van trainer Ancelotti neemt het in het miljardenbal op tegen Paris Saint Germain, Liverpool en Rode Ster Belgrado. In deze pittige poule mag SSC Napoli niets aan het toeval overlaten! Aan het nieuwe trainingspak dat ook in de voorbereiding op de Serie A en Coppa Italia wedstrijden dit seizoen gedragen wordt, zal het niet liggen. Het pak, en met name de training top, heeft een opvallende kleur. Check hieronder de details!

Fel geel Napoli training top en trainingsbroek 2018-2019

Het nieuwe Napoli trainingspak bestaat dit jaar weer uit een training top/drill top en een trainingsbroek. De sweater van het pak voldoet aan alle standaarden, die we tegenwoordig terug zien in de trainingspakken van clubs. Ook kledingsponsor Kappa heeft deze trend gevolgd. De Napoli sweater heeft namelijk een hoge hals met een rits tot de borst. Deze rits is zwart en komt ook weer terug in de duimgaten aan de onderkant van de mouwen. Deze mouwen hebben duimgaten aan de onderkant, zodat de top nog strakker valt. Verder is de top geheel fel geel en staat het bol van sponsoren: LETE, Kappa Garofalo en Kimbo. Met uitzondering van Kimbo staan alle logo's zowel op de voorkant als op de achterkant van de top. De achterkant bevat dus alleen het logo van KIMBO. Ook de naam van de club prijkt op de achterkant van de trainingssweater. Uiteraard mag het logo van de club niet ontbreken o0p de de linker borst. Het pak wordt compleet gemaakt door een zwarte trainingsbroek. Deze broek heeft evenals de top een slim fit pasvorm en bevat twee zakken. De onderkant van de trainingsbroek bevat cuffs , waardoor het pak nog strakker om de benen valt.

Napoli draagt dit seizoen overigens ook een wat neutraler trainingspak. Deze bevat een zwarte training top met een ronde hals. Deze crew neck top is uitgerust met rode accenten en heeft verder dezelfde kenmerken als het hierboven beschreven pak. Deze training top kan ook los gekocht worden met een trainingsbroek.

Check hieronder nog een afbeeldingen van het nieuwe pak van de Italiaanse club. Deze pakken worden vanaf nu gedragen door spelers als Mertens, Zielinski, Hamsik, Insigne, Milik, Callejon. Koulibaly en andere sterspelers.

Napoli trainingspak bestellen

Het nieuwe Napoli trainingspak voor 2018-2019 kan je vanaf september bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het pak is € 90,- voor volwassenen en de losse sweater heeft een prijs van € 55,-. De trainingsbroek heeft los een prijs van € 50,-. Wil je andere producten van SSC Napoli bestellen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder!

Koop de nieuwste merchandising in  deze SHOP!

of deze NAPOLI SHOP! (inclusief goedkopere voetbalshirts en t-shirts)