18 april 2019

Het Liverpool vrouwen voetbalshirt 2019-2020

Liverpool en New Balance hebben ook een nieuw voetbalshirt voor de vrouwen van de club gelanceerd. In dit nieuwe thuisshirt spelen de dames van The Reds de zogenaamde ''Women's Super League'' gedurende 2019-2020. De vrouwen van Liverpool spelen hun thuiswedstrijden in het Halton Stadium in Widness. Dit complex wordt gedeeld met het damesteam van Everton LFC en biedt plaats aan 13.350 toeschouwers. Het voetbalshirt van de Liverpool vrouwen heeft hetzelfde design als het thuisshirt van de mannen van ''The Reds.'' Wel dragen de dames een andere hoofdsponsor op het midden van het voetbalshirt. Check hieronder alle details van dit nieuwe tenue.

Liverpool FC vrouwen shirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe Liverpool vrouwen voetbalshirt is geheel rood en wordt gekenmerkt door de vijf dunne ''krijtstrepen over de body van het shirt. Deze verticale strepen lopen vanaf de borst naar de onderkant van het shirt en zijn geïnspireerd door het voetbalshirt van het seizoen 1982-1983. Dit was het laatste seizoen waarin Bob Paisley aan het roer stond van de club. De gehele nieuwe Liverpool collectie voor 2019-2020 is een ode aan de voormalige Liverpool manager, die met de club onder andere drie keer de Europa I won en één keer de UEFA Cup. In 1982-1983 werd Liverpool ook kampioen van Engeland. Het voetbalshirt van de dames bevat dan ook een speciale verwijzing naar Paisley. De binnenkant van de hals van het tenue bevat zijn handtekening in het goud. De gouden accenten zijn ook te vinden in de logo's van New Balance en de club op de borst. Op de foto's van het lancering van het tenue zijn de vrouwen van Liverpool te zien in het tenue met het logo van Standard Chartered. De vrouwen dragen tijdens de wedstrijden van de club echter een andere sponsor op het voetbalshirt, namelijk AVON. De Liverpool vrouwen tenues bevatten evenals de tenues van de mannen een ode aan de 96 bij Hillsborough drama omgekomen Liverpool supporters. Hier staan twee vlammen met daartussen het getal 96. Het damestenue van Liverpool FC wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en rood/witte kousen.

Uiteraard zijn de vrouwentenues van Liverpool FC ook uitgerust met de New Balance Dry technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de voetbalshirts die vanaf nu gedragen worden door speelsters als Laura Coombs, Jessica Clarke, Niamh Charles, Sophie Bradley, Christie Murray en andere speelsters. Check ook het Liverpool thuisshirt van 2019-2020 en het keepersshirt.

Liverpool dames voetbalshirt kopen

Het Liverpool vrouwen voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt voor vrouwen is € 80,- en het tenue is beschikbaar in de maten XS, S, M, L en XXL. In deze winkel kun je het dames voetbalshirt van Liverpool FC ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt die de spelers ook op het shirt dragen! Directe levering!

Bestel je Liverpool vrouwen voetbalshirt direct in deze SHOP  (inclusief officiële bedrukking)

of de Liverpool fanshop (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts)