Het licht blauwe Barcelona trainingspak voor 2019

Het nieuwe Barcelona trainingspak voor 2019 is officieel. Vandaag onthulde Nike in samenwerking met de de Catalanen het nieuwe FC Barcelona trainingspak. Dit betreft het pak dat door de club in de tweede seizoenshelft van het seizoen 2018-2019 wordt gedragen, dus van januari tot mei 2019. Dit betreft bovendien het laatste pak van dit seizoen. Medio mei wordt de nieuwe trainingscollectie voor 2019-2020 gereleased door Nike en de Spaanse club. Het pak heeft qua kleur en design een aantal veranderingen ondergaan. Benieuwd naar het nieuwe Barcelona trainingspak voor 2019? Check hieronder alle informatie!

Licht blauwe Barcelona training top en trainingsbroek 2019

Ieder kwartaal vernieuwen Barcelona en Nike het design van het trainingspak, met uitzondering van het laatste kwartaal van het seizoen. Dit ligt namelijk te dicht op de release van de pakken voor een volgend seizoen. Dit kwartaal hebben Nike en Barca niet alleen de kleur van het pak veranderd, ook een aantal andere elementen van het trainingspak voor 2019 zijn een wijziging ondergaan. De training sweater, door Nike een drill top genoemd, voor 2019 is licht blauw met witte accenten. De witte details op het pak komen vooral terug in de taping over de mouwen. De strip over de mouwen heeft een nieuwe design. Deze bevat namelijk uit dunne strepen en in deze dunne strepen is de bijnaam van de Spaanse kampioen verwerkt: BARCA. Dit design vervangen de zigzag strepen van de andere trainingspakken dit seizoen. Bij ieder trainingspak voor 2019 heeft de taping over de mouwen een ander design. Het roze Paris Saint Germain trainingspak voor 2019 bevat namelijk ook deze strepen, maar in deze strepen staat swoosh van Nike met de naam van de stad. Een ander verschil is dat op de rechter borst van de training top van Barcelona een swoosh staat en op de PSG training top staat het Nike sportswear logo op deze plaats. De swoosh is donker blauw en dit geldt ook voor het logo van de club op de andere borst. Verder bevat de training top wel de gebruikelijke kenmerken. Zo is de Barca training sweater uitgerust met een hoge hals met een rits en bevatten de mouwen aan de onderkant duimgaten, zodat de training top nog strakker om het lichaam valt. Ook de raglanmouwen van de top zorgen voor dit effect.

De trainingsbroek van het Barcelona trainingspak voor 2019 is geheel donker blauw en bevat aan de zijkanten dezelfe taping als over de schouders en mouwen van het trainingsjack en de training top. De trainingsbroek heeft verder de gebruikelijke kenmerkend. Met de tailleband aan de bovenkant kan de fit van de broek aangepast worden. De onderkant van de broek bevat enkelritsen, zodat je de broek makkelijk over voetbalschoenen of je sneakers aan en uit kunt doen. Daarnaast worden de trainingsbroeken gekenmerkt door de zogenaamde tapered fit. Kenmerkend aan deze pasvorm is dat de broek vooral strak om de enkels en kuiten valt. Uiteraard bevat de broek ook twee zakken met een rits en staan de logo’s van Nike en Barca in het licht blauw op de trainingsbroek.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Barcelona trainingspak van 2019, die vanaf nu gedragen wordt door sterren als Messi, Suarez, Dembele, Coutinho en andere sterspelers. Vorige maand lanceerden Barcelona en Nike ook al een speciaal voetbalshirt ter ere van de 20 jarige samenwerking!

Barcelona trainingspak 2019 bestellen

Het nieuwe Barcelona trainingspak voor 2019 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande webwinkels. Het pak is zowel voor kinderen als voor volwassenen beschikbaar en de trainingsbroek en training top kunnen los van elkaar gekocht worden. Voor volwassenen hebben beide items een prijs van € 65,- en voor kinderen zijn deze € 55,-. Wil je andere Barcelona producten bestellen? Check dan ook het overzicht met producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel het Barcelona pak in de ONLINE NIKE SHOP