Het blauwe Chelsea tech fleece joggingspak 2019

Hartje winter betekent ook weer dat het tech fleece pak weer uit de kast gehaald mag worden. Voor de fans van Chelsea is dat niet anders! Voor diezelfde fans hebben we ook nog goed nieuws. De club heeft in samenwerking met Nike een nieuw tech fleece pak voor 2019 uitgebracht. Eigenlijk is het tech fleece pak het hele jaar door het perfecte joggingspak om in te chillen, maar in de winter net even wat meer. Rond deze periode lanceert Nike traditioneel nieuwe tech fleece pakken voor haar clubs en Chelsea vormt daar geen uitzondering op. In dit tech fleece pak zien we de spelers nauwelijks. Het pak wordt namelijk tussen de trainingen en wedstrijden gedragen. Heel soms wordt het ook wel gebruikt als presentatiepak. Dit pak is onderdeel van de nieuwe trainingscollectie voor 2019, welke van januari tot mei gedragen wordt. Benieuwd naar dit pak? We bespreken het hieronder!

Chelsea Nike tech fleece vest en joggingsbroek 2019

Het nieuwe Chelsea tech fleece joggingspak voor 2019 straalt 100% het DNA van de club uit. Met name het vest van het pak is geheel in stijl van de kleuren van The Blues. Het tech fleece vest heeft namelijk de iconische tint ‘’Chelsea blue.’’ Deze kleur wordt door Nike ‘’Rush blue’’ genoemd. Sinds dat Nike kledingsponsor is van de club is dit het eerste tech fleece pak dat deze kleur heeft. Eerder bracht Nike een grijs en zwart joggingspak voor de Londenaren uit. Het tech fleece vest heeft verder de bekende kenmerken. Het is gemaakt van een super zacht materiaal, welke door Nike dus tech fleece genoemd wordt. Dit is een combinatie van polyester en katoen en houdt je ook nog eens warm tijdens de koude winterdagen. Het jack bevat ook zwarte accenten. De rits van het pak is zwart en dit geldt ook voor een band aan de onderkant. Kenmerkend aan het vest is natuurlijk ook de driedelige capuchon, waarin je je perfect kunt verstoppen. Verder is het vest uitgerust met twee kangoeroezakken en prijken de logo’s van Nike en Chelsea op de borst. De pakken hebben natuurlijk een strakke fit en hier vormt het tech fleece vest van Chelsea geen uitzondering op.

Het nieuwe Chelsea tech fleece pak wordt compleet gemaakt door een geheel blauw joggingsbroek. Deze is gemaakt van hetzelfde materiaal als het vest. Nieuw aan de tech fleece joggingsbroeken van Nike is het extra zakje dat is aangebracht ter hoogte van de knieholtes. Deze zakken hebben een rits. Dit geldt niet voor de zakken aan de bovenkant van de Chelsea tech fleece broek. De bovenkant van de broek is uitgerust met een tailleband en verder bevat de onderkant van de broek zogenaamde cuffs. Dit zorgt ervoor dat de broek naadloos aansluit op de kuiten en enkels. Ook op de broek staan de swoosh van Nike en het logo van de Engelse topclub.

Al met al een heerlijk pak voor de echte Chelsea fan! Check hieronder de marketingfoto’s van het nieuwe pak en check ook het nieuwe Chelsea trainingspak voor 2019, waarin Nike wat veranderingen in het template heeft aangebracht.

Blauwe Chelsea Nike tech fleece pak bestellen

Het nieuwe Chelsea tech fleece pak voor 2019 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande webshops. Dit kan in de matne S, M, L, XL en XXL. Het vest en de joggingsbroek kunnen los van elkaar gekocht worden. Het vest heeft een prijs van € 100,- en de broek is € 90,-. Wil je andere Chelsea producten bestellen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder! Directe levering!

Bestel het nieuwe joggingspak in deze SHOP 

of deze winkel!