Hammarby IF voetbalshirts 2023-2024

De Zweedse voetbalclub Hammarby IF en kledingsponsor CRAFT hebben deze week de nieuwe Hammarby IF voetbalshirts 2023-2024 gepresenteerd. In deze tenues speelt de club de Zweedse Allsvenskan, beker en Europese wedstrijden dit jaar. Vorig seizoen eindigde de club op de derde plek in de competitie. Ook dit jaar is Craft weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Hammarby IF voetbalshirts. Deze functie heeft het Scandinavische sportmerk sinds 2019. Huski Chocolate is sinds 2021 de hoofdsponsor van ''HIF''.

Hammarby IF thuisshirt 2023-2024

Het Hammarby IF thuisshirt 2023 is volledig wit en bevat een all-over print van geometrische vormen en symbolen. Dit zogenaamde ''Bandera Bajen'' patroon is geïnspireerd door de clubgeschiedenis en de supporterscultuur. Daarnaast is het patroon een verwijzing naar de spandoeken en vlaggen van de supporters in het stadion van de club (Tele2 Arena, Stockholm). De onderkant van de mouwen bevatten een groene/witte band met daarin hetzelfde patroon. Het thuisshirt is uitgerust met een ronde hals en alle logo's staan op de gebruikelijke plekken. De rechterborst bevat het logo van Craft en de linkerborst het logo van de club. Hoofdsponsor Huski Chocolat versiert het midden van het tenue. In de nek van het voetbalshirt prijkt ook een graphic van de vlaggen van de supporters, de zogenaamde ''Under Grönvit Flagg". Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen. Het voetbalbroekje bevat ook dezelfde all-over print als het voetbalshirt.

Hammarby IF uitshirt 2023-2024

Het Hammarby IF uitshirt 2023 is groen en heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit voetbalshirt bevat ook een all-over print en heeft een groen/witte band aan de onderkant van de mouwen. Ook dit tenue bevat een ronde hals en alle logo's staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt gecompleteerd door een groen voetbalbroekje en groene kousen. 

Deze tenues kun je vooralsnog alleen in de clubshop van Hammarby IF bestellen. Ben je op zoek naar Zweedse voetbalshirts? Check het dan in deze SHOP !

Hammarby IF voetbalshirts 2023

Hammarby IF voetbalshirts 2023