4 december 2019

Hammarby IF voetbalshirts 2020

Hammarby IF en kledingsponsor CRAFT hebben vandaag het nieuwe voetbalshirt voor 2020 gelanceerd. In dit nieuwe tenue speelt de Zweedse club, waarvan Zlatan Ibrahimovic sinds kort mede-eigenaar is, de Allsvenskan en bekerwedstrijden in de Tele2 Arena in Stockholm gedurende 2020. Craft, dat ook verantwoordelijk is voor de productie van de PEC Zwolle voetbalshirts, is sinds 2019 de kledingsponsor van de club.

Het nieuwe Hammarby IF voetbalshirt voor 2020 wordt gekenmerkt door de brede groene en witte banen over het voetbalshirt. De middelste baan is groen en daarnaast bevinden zich twee witte banen. De zijkanten van het voetbalshirt van Hammarby IF zijn groen en bovendien zijn de tenues uitgerust met groene mouwen. Het tenue van Hammarby Idrottsförening bevat daarnaast een ronde, witte hals en ook de bies aan de onderkant van de mouwen is. De rechterborst is voorzien van het logo van de Zweedse kledingsponsor en de andere borst bevat het embleem van de in 1897 opgerichte club. Sponsor JOBMAN Workwear versiert het midden van de tenues. De binnenkant van het thuisshirt bevat verder nog een speciaal detail. Hier is namelijk een gele band aangebracht met daarin de bijnaam van de Zweedse club: BAJEN. Op de achterkant van het tenue bevindt zich nog een witte taping in de nek en op de onderkant van de achterkant staan de trademark tekens van CRAFT. Het Hammarby thuistenue wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje en groen/wit gestreepte kousen.

De nieuwe tenues worden vanaf begin 2020 gedragen worden door spelers als Tankovic, Rodic, Kacaniklic, Andersen, Durdic, Solheim en andere spelers. Deze tenues kun je vooralsnog alleen in de clubshop van Hammarby bestellen. Ben je op zoek naar Zweedse voetbalshirts? Check het dan in deze SHOP !