24 februari 2021

Hammarby IF voetbalshirts 2021

De Zweedse voetbalclub Hammarby IF heeft in samenwerking met kledingsponsor CRAFT Sportswear de nieuwe Hammarby IF voetbalshirts 2021 officieel gepresenteerd. In deze tenues speelt de club waarvan Zlatan Ibrahimovic deels eigenaar is de Zweedse Allsvenskan en bekerwedstrijden in de Tele2 Arena in Stockholm gedurende 2021. Het Scandinavische merk CRAFT Sportswear is sinds 2019 de kledingsponsor van Hammarby IF en is natuurlijk ook verantwoordelijk voor de PEC Zwolle voetbalshirts.

Hammarby IF thuisshirt 2021

Het Hammarby IF thuisshirt 2021 heeft een opvallend design. De club en Craft breken dit jaar met traditionele design van verticale groene en witte banen. In plaats daarvan is het voetbalshirt overwegend met met groene details. De band aan de onderkant van de mouwen is groen en hetzelfde geldt voor de V-hals, welke ook twee groene banen bevat. Het tenue is overigens nog wel uitgerust met horizontale banen, maar deze zijn dus wit/zilver. Het logo van CRAFT prijkt op de rechterborst en de linkerborst bevat de badge van de Zweedse club. De nieuwe shirtsponsor HUSKI Chocolate versiert in het groen het midden van het Hammarby IF thuisshirt. Huski Chocolate staat overigens ook als sponsor op de Millwall voetbalshirts. Het Hammarby IF thuistenue wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje en witte kousen met groene details.

Hammarby IF uitshirt 2021

Het Hammarby IF uitshirt 2021 heeft hetzelfde template als het thuisshirt, maar is dan groen met witte details. De V-hals is een combinatie van wit en groen en dit zijn ook weer de kleuren van de band aan de onderkant van de mouwen. Ook dit voetbalshirt bevat verticale banen, maar dan in het groen. De logo's van de sponsoren en de club staan op dezelfde plek als op het uitshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en wit/groene kousen. Hammarby heeft dit jaar ook een alternatief uitshirt of 3e shirt. Ook dit tenue heeft vrijwel hetzelfde template als de twee andere voetbalshirts. Dit voetbalshirt bevat brede, horizontale zwarte en gele banen en ook de V-hals van dit tenue heeft deze kleuren. De mouwen van dit tenue zijn ook zwart. Het derde tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Hammarby IF voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Amoo, Halik Hudu, Accam, Seljmani en andere spelers.

Deze tenues kun je vooralsnog alleen in de clubshop van Hammarby bestellen. Ben je op zoek naar Zweedse voetbalshirts? Check het dan in deze SHOP !

Hammarby IF thuisshirt 2021

Hammarby IF uitshirt 2021

Hammarby If 3e shirt 2021