29 maart 2017

Hammarby IF voetbalshirts 2017-2018

De Zweedse club Hammarby IF en Puma hebben de voetbalshirts voor 2017 officieel gelanceerd. In deze nieuwe shirts speelt de Zweedse club de wedstrijden in de Zweedse Allsvenskan gedurende komend seizoen. Vorig seizoen eindigde de club op een elfde plek. Puma is sinds 2015 kledingsponsor van de club en zal deze functie in ieder geval de komende vier seizoenen vervullen. Eerder verzorgde het merk van 1995 tot 2004 de kleding van de Zweedse club. Het merk is in Zweden ook kledingsponsor van clubs als Malmo, Helsingborg, Kalmar, Orebro en Halmstad. Beide partijen lanceerden tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt en uitshirt, welke we hieronder kort bespreken.

Het nieuwe Hammarby thuisshirt voor 2017-2018 wordt gekenmerkt door de brede witte en groene verticale banen over het shirt en bevat een kleine v-hals. De mouwen zijn geheel groen en op de borst prijken de logo's van Puma en de club. Op het shirt prijken een aantal sponsoren zoals SAFECOIN, Intersport, Volkswagen, MEGA en Yokohama. Het thuistenue wordt gecompleteerd door een groen broekje en witte kousen.

Het uitshirt van Hammarby heeft hetzelfde template, maar bevat gele en zwarte banen. Het bijbehorende voetbalbroekje is ook zwart en de kousen zijn overwegend geel.Zoals alle tenues van PUMA zijn de tenues van Hammarby uitgerust met de PUMA Dry Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren!

Helaas zijn de voetbalshirts van de club nog nergens te koop. Wil je andere voetbalshirts van Zweedse clubs scoren? Check dan DEZE SHOP! Heb je een mening? Deel het hieronder!