Hamburger SV uitshirt 2019-2020

Hamburger SV en adidas hebben vandaag het nieuwe uitshirt voor 2019-2020 bekend gemaakt. In dit tenue speelt HSV de uitwedstrijden in de 2. Bundesliga en de DFB Pokal gedurende 2019-2020. Het is dit seizoen het tweede achtereenvolgende seizoen dat Hamburger SV op het tweede niveau van Duitsland speelt. De club van trainer Dieter Hecking eindigde afgelopen seizoen op een vierde plek en wist niet te promoveren. Adidas is verantwoordelijk voor het design van het tenue van HSV. Deze functie heeft het Duitse sportmerk sinds 2007.

Roze Hamburger SV voetbalshirt 2019-2020

Het nieuwe Hamburger SV uitshirt voor 2019-2020 is weer roze. Ook tijdens het seizoen 2017-2018 had HSV een roze uitshirt. De kleur is geinspireerd door de shirts die de club droeg in de jaren ’70. De club werd in 1979 Bundesliga kampioen en won twee jaar daarvoor de Europa Cup II. Bovendien won het in 1976 de DFB Pokal. Het template van het Hamburger SV voetbalshirt betreft het TIRO 19 template. Dit template wordt gekenmerkt door de dunne, verticale strepen in het roze en blauw. De banen bestaan bovendien uit kleine, gradient puntjes. Het voetbalshirt bevat verder een toelopende v-hals in het wit met een subtiele, navy blauwe lijn. Ook de drie strepen van adidas aan de zijkanten van het voetbalshirt zijn navy blauw. Op de achterkant staat onder de hals de leus van de club: NUR DER HSV. Op de borst staan de logo’s van de club en adidas. Boven het Hamburger SV logo staat een gouden ster, welke verwijst naar de 7 landskampioenschappen, waarvan er vier in de Bundesliga zijn. Op het midden van de tenues staat een speciaal Fly Emirates logo, namelijk het Emirates Fly Better embleem. De rechtermouw van het HSV uitshirt is uitgerust met de 2. Bundesliga badge en de andere mouw bevat het logo van subsponsor Popp Feinkost. Het tenue wordt compleet gemaakt door een navy blauw broekje met aan de zijkanten roze adidas strepen. De kousen van het roze HSV uitshirt zijn navy met aan de bovenkant zwarte en witte blokken.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe HSV uitshirt voor 2019-2020, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Sakai, Jatta, Papadoupoulos, Ito, Letschert, Hunt en andere sterspelers. Check bovendien het HSV thuisshirt.

Hamburger SV voetbalshirts bestellen

De nieuwe voetbalshirts van Hamburger SV voor 2019-2020 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen EU 89,95 en voor kinderen EU 69,95.  In deze webshops is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer van de Duitse club. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je HSV voetbalshirts in DEZE WINKEL

of DEZE STORE!