14 september 2020

Hamburger SV voetbalshirts 2020-2021

Hamburger SV en kledingsponsor adidas hebben vandaag de nieuwe Hamburger SV voetbalshirts 2020-2021 gepresenteerd. In deze tenues speelt de Duitse club uit Hamburg de 2. Bundesliga wedstrijden gedurende 2020-21. De club van trainer Daniel Thioune eindigde afgelopen seizoen als vierde en is dit seizoen dus opnieuw actief op het tweede niveau van Duitsland. Adidas is al sinds de jaren '70 kledingsponsor van de Duitse club en is ook dit jaar verantwoordelijk voor het design van de nieuwe tenues.

Hamburger SV thuisshirt 2020-2021

De late lancering van de nieuwe Hamburger SV tenues voor 2020-2021 heeft alles te maken met de bekendmaking van de nieuwe shirtsponsor. Vanaf dit seizoen staat niet meer het logo van Fly Emirates op de shirts van de Duitse club, maar is Orthomol de shirtsponsor van HSV. De Duitse medicijnfabrikant en HSV tekenden een contract voor twee seizoenen. Met het contract zou een bedrag van € 2 miljoen per jaar gemoeid zijn. Dan het design van het voetbalshirt. Het Hamburger SV thuisshirt 2020-2021 heeft de kenmerken van het adidas Condivo 20 template. Het voetbalshirt is wit en bevat een adidas EQT collar. Deze door de jaren '90 geïnspireerde kraag is een combinatie van een V-hals en opstaande kraag. Een ander kenmerk van het Condivo template van adidas is de brede band aan de onderkant van de mouwen. Deze is overwegend rood met een blauwe golf, als verwijzing naar Hamburg als havenstad. De adidas strepen op de schouders zijn ook rood, evenals het adidas logo op de rechterborst. De andere borst bevat het logo van de club met een gouden ster. Deze ster verwijst naar de zeven landskampioenschappen van de club. Op het midden van het tenue staat de nieuwe hoofdsponsor en in de nek op de achterkant van het tenue staan de coordinaten van het stadion van de club, het Volksparkstadion. Het Hamburger SV thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. De kousen van het tenue zijn blauw met aan de bovenkant de iconische zwarte en witte blokken.

Alle adidas tenues zijn dit jaar uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht/zweet. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe HSV voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Jatta, Terodde, Leibold, Vagnoman, Wood, Gjasula, Hunt, van Drongelen en nog meer spelers.

Hamburger SV voetbalshirts bestellen

De HSV voetbalshirts 2020-2021 kun je vanaf deze maand bestellen in de onderstaande shops! De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen € 89,95 en voor kinderen € 69,95.  In deze webshops is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer van de Duitse club. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je HSV voetbalshirts in DEZE WINKEL

of DEZE STORE!

Hamburger SV thuisshirt 2020-2021

Hamburger SV thuisshirt 2020-2021