12 augustus 2019

Hamburger SV 3e wedstrijdshirt 2019-2020

Een nieuw shirt voor de Duitse club HSV. Deze week heeft kledingsponsor adidas een nieuw derde wedstrijdshirt gelanceerd voor de Duitsers. Het nieuwe shirt maakte haar debuut in de bekerwedstrijd van HSV tegen Chemnitzer FC. Deze wedstrijd eindigde in een gelijkspel. HSV speelt op dit moment nog in de 2. Bundesliga maar aankomend seizoen wil de gevallen topclub ten koste van alles terug naar het hoogste niveau. Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe derde wedstrijdshirt van HSV? Check de details hieronder!

HSV Hamburg derde wedstrijdshirt 2019-2020

Het Duitse adidas heeft voor het derde wedstrijdshirt van HSV gekozen voor de echte clubkleuren van HSV. Dit betekent dat zwarte, blauwe en witte kleuren terugkomen op het shirt. De basiskleur is zwart en over het gehele shirt lopen in verticale richting sierlijke dunne blauwe lijnen. De witte details zijn terug te vinden in de kraag en de biesjes van het shirt. Deze worden echter ook afgewerkt met een dunne blauwe rand. De hals van het shirt is rond en vanuit de hals zie je de bekende adidas strepen over de schouders van het shirt. Op de rechterkant van de borst prijkt het adidas performance logo. Deze is ook wit van kleur. Op de linkerkant van de borst is het clubwapen van HSV te zien. Boven dit logo schittert een gouden ster. Deze staat voor de kampioenschappen van de topclub van wel leer. De 20e eeuw werd HSV namelijk zes keer kampioen van Duitsland en ook de Europa Cup werd één keer gewonnen. Helaas is HSV 2 jaar geleden gedegradeerd en speelt de club nu op het tweede niveau in Duitsland. Op het midden van het shirt staat de naam van de hoofdsponsor. Dit is Emirates. Emirates heeft in Europa natuurlijk vele clubs waar zij sponsor van zijn. De bekendste zijn: Arsenal en Real Madrid. Het nieuwe derde wedstrijdtenue wordt gecompleteerd door een zwarte voetbalbroek en zwarte kousen. Op deze broek en kousen staan de uitingen van club en sponsor.

Hamburger SV voetbalshirts bestellen

De nieuwe voetbalshirts van Hamburger SV voor 2019-2020 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen EU 89,95 en voor kinderen EU 69,95.  In deze webshops is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer van de Duitse club. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je HSV voetbalshirts in DEZE WINKEL

of DEZE STORE!