Hamburger SV thuisshirt 2019-2020

Hamburger SV en adidas hebben vandaag het nieuwe HSV thuisshirt voor 2019-2020 officieel bekend gemaakt met de leus #RautePUR! In dit nieuwe tenue speelt Hamburger SV de 2. Bundesliga en DFB Pokal thuiswedstrijden in het Volksparkstadion in Hamburg gedurende 2019-20. HSV eindigde afgelopen seizoen op een vierde plek en promoveerde daardoor niet naar de Bundesliga. Ook dit seizoen is adidas kledingsponsor van ‘’Die Rothosen.’’ Deze functie vervult het merk al sinds 2007.

Hamburger SV thuis shirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe Hamburger SV thuisshirt voor 2019-2020 is dit jaar overwegend wit en wordt gekenmerkt door de verticale zwarte en blauwe baan aan de linker zijkant van het tenue. Verder heeft het thuistenue alle kenmerken van het Condivo template van adidas. Het shirt bevat een ronde hals en op de schouders staan drie zwarte adidas strepen. Ook een lijn aan de onderkant van de mouwen is zwart. Het logo van adi prijkt in het zwart op de rechterborst en de andere borst bevat het logo van de 2.Bundesliga club. De ster boven het logo verwijst naar de zes Duitse kampioenschappen van de club, waarvan drie officiële Bundesliga kampioenschappen. De achterkant van het shirt is geheel wit met aan de bovenkant de leus van Hamburger SV: Nur der HSV. Op het midden van het voetbalshirt staat niet het logo van hoofdsponsor Fly Emirates, maar een speciaal logo. Dit logo gebruikte de vliegmaatschappij uit de Emiraten eerder op de AC Milan en Real Madrid shirt en betreft het Emirates – Fly Better logo. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. De kousen van het thuistenue zijn blauw met aan de bovenkant zwarte en witte blokken. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe HSV tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Holtby, Sakai, Jatta, Papadopoulos en andere sterren.

Hamburger SV voetbalshirts bestellen

De nieuwe voetbalshirts van Hamburger SV voor 2019-2020 kun je vanaf medio augustus bestellen in de onderstaande winkels. In deze webshops is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer van de Duitse club. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je HSV voetbalshirts in DEZE WINKEL

of DEZE STORE!