Hamburger SV uitshirt 2018-2019

Het naar de 2. Bundesliga gedegradeerde Hamburger SV en adidas hebben het nieuwe uitshirt voor 2018-2019 gepresenteerd. In dit voetbalshirt speelt HSV de uitwedstrijden in de 2. Bundesliga en in de DFB Pokal gedurende 2018-2019. De club van trainer Christian TITZ speelde sinds de oprichting van de Bundesliga onafgebroken op het hoogste niveau van Duitsland. Daar is vanaf dit seizoen verandering in gekomen, omdat de club uit Hamburg afgelopen seizoen degradeerde. Adidas is ook dit seizoen weer de kledingsponsor van Hamburger SV. Beide partijen hebben ook al sinds de jaren '70 een samenwerking. Deze samenwerking werd in de jaren '90 even onderbroken en sinds 2007 is adi weer de kledingsponsor van de club. Check hieronder alle details van het nieuwe uitshirt!

Rood Hamburger SV uit shirt en tenue 2018-2019

Het shirt is dit seizoen geïnspireerd door het voetbalshirt van 1983. In dit shirt won de club de Europa Cup I. In de finale in het Olympisch Stadion in Athena versloegen de Duitsers Juventus met 1-0 door een doelpunt van Magath. Andere spelers van dit elftal waren Hrubech, Groh, Rolff en Milewski. In 1983 stond de club onder leiding van Ernst Happel. Het nieuwe Hamburger SV uitshirt voor 2018-2019 heeft een vrij simpel design. Het shirt is geheel rood en bevat een zogenaamde EQT v-hals. Deze hals is uitgerust met een witte lijn. De witte accenten komen ook weer terug in de drie adidas strepen over de schouders. De rechter borst is uitgerust met het adidas performance logo in het wit en de andere borst bevat het logo van de club. De ster boven het embleem verwijst naar de zeven landskampioenschappen van de club (1922, 1923, 1928, 1960, 1979, 1982 en 1983). Drie van deze kampioenschappen waren dus in de Bundesliga. Hoofdsponsor Fly Emirates versiert al sinds 2006 het midden van de HSV tenues. De achterkant van het shirt bevat aan de bovenkant de leus van de Duitse club: NUR DER HSV.

Het nieuwe HSV uittenue wordt dit jaar compleet gemaakt door een wit broekje met aan de zijkanten rode adidas strepen. De kousen zijn rood met een zwart/wit geblokte band aan de bovenkant. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe shirt dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Papadopoulos, Kostic, Arp, Sakai, Holtby, Ekdal en nog meer sterspelers. Check ook het nieuwe thuisshirt!

Hamburger SV voetbalshirts bestellen

Het nieuwe HSV uitshirt kan je vanaf medio augustus bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen heeft het shirt een prijs van € 85,- en voor kinderen is het voetbalshirt € 70,-. In deze shops is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer van de Duitse club. Check ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je HSV voetbalshirts in DEZE WINKEL

of DEZE STORE!