6 juli 2018

Hamburger SV thuisshirt 2018-2019

Hamburger SV heeft het nieuwe thuisshirt voor het seizoen 2018-2019 officieel gelanceerd. Dit is gedaan in samenwerking met de kledingsponsor adidas. De Selectie van de Duitse trainer Christian Titz draagt dit shirt tijdens de wedstrijden in de 2.Bundesliga en in de DFB Pokal. Helaas is er afgelopen seizoen een einde gekomen aan het Bundesliga voetbal van de club uit Hamburg. HSV was tot vorig jaar de enige ploeg die onafgebroken op het hoogste niveau van Duitsland voetbalde sinds de oprichting van de Bundesliga in 1963. Nu in het seizoen 2018-2019 is Hamburger SV de titelkandidaat op het tweede niveau van Duitsland. De thuiswedstijden van HSV worden gespeeld in het Volksparkstadion. Dit stadion biedt plaats aan 57.000. Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe thuisshirt van HSV? Check de details hieronder!

Hamburger SV thuis shirt en tenue 2018-2019

Verantwoordelijk voor het design van het nieuwe thuisshirt van HSV is het Duitse kledingmerk adidas. Sinds 2007 vervult adidas deze taken al. Net zoals ieder jaar is de basiskleur van het thuisshirt van HSV wit. Dit jaar is het thuisshirt gebaseerd op het adidas Condivo 18 template. Dit template is bekend geworden tijdens het WK in Rusland. Onder anderen het uitshirt van België en Zweden zijn ook gebaseerd op het template. Het Condivo template van adidas staat bekend om print op de voorkant van het shirt. Deze print bestaat uit horizontale lijnen in verschillende diktes. Het nieuwe thuisshirt van HSV is uitgerust met een ronde deze hals. Deze wordt versierd met een schitterende subtiele blauwe rand. Ook de adidas strepen op de schouders van het shirt zijn blauw van kleur. Op de rechterkant van de borst staat het logo van adidas. De performance badge is blauw van kleur. Op de linkerkant van de borst is het logo van Hamburger SV te zien. Boven dit logo prijkt één gouden ster. Deze staat voor de 7 landskampioenschappen die zijn behaald door ‘Die Rothosen’ De laatste titel dateert echter alweer uit 1983. Op de voorkant van het shirt is ook de naam shirtsponsor Fly Emirates te zien. De letters zijn in het lichtblauw op de voorkant van het shirt geplaats.

Het nieuwe thuistenue van HSV wordt gecompleteerd door een rode voetbalbroek en blauwe voetbalkousen. Hiermee komen de vaste kleuren uit het thuistenue ook weer terug in het tenue dat gedragen gaat worden in 2018-2019. Net zoals bij alle shirts van adidas wordt ook bij het nieuwe thuistenue van HSV gebruik gemaakt van de adidas Climalite technologie. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer tijdens de wedstrijden, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

De bekendste spelers die dit shirt gaan dragen zijn: Papadopoulos, van Drongelen, Santos, Ekdal, Holtby, Kostic, Arp en Lasogga. Check ook het nieuwe uitshirt!

Hamburger SV voetbalshirts bestellen

De nieuwe voetbalshirts van Hamburger SV zijn vanaf medio juli te koop in de onderstaande winkel. In deze webshop is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer van de Duitse club. Moedig jij HSV aan in hun strijd om zo snel mogelijk terug te keren in de Bundesliga? Aarzel dan niet en bekijk het overzicht met beschikbare artikelen hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je HSV voetbalshirts in DEZE WINKEL

of DEZE STORE!