2 augustus 2017

Hamburger SV uitshirt 2017-2018

Hamburger SV heeft het nieuwe uitshirt voor 2017-2018 officieel gepresenteerd in samenwerking met kledingsponsor adidas. Dit betekent dat de club afscheid neemt van het roze uitshirt, dat afgelopen seizoen gedragen werd. In dit nieuwe shirt speelt HSV de Bundesliga en DFB Pokal uitwedstrijden gedurende 2017-2018. HSV eindigde afgelopen seizoen op een veertiende plaats, waardoor het dit seizoen opnieuw op het hoogste niveau speelt. De club is de enige club die sinds de oprichting van de competitie in 1963 onafgebroken op het hoogste niveau van Duitsland speelt. Adidas is dit seizoen opnieuw verantwoordelijk voor het design en productie van de tenues. Deze functie vervult het merk sinds 2007. Check hieronder de details van het nieuwe uitshirt.

Blauw Hamburger SV uit shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Hamburger SV uitshirt is dit seizoen blauw en wordt gekenmerkt door de all-over print van de diamant uit het logo van de club. Deze all-over print bevindt zich over de gehele body van het shirt. De blauwe kleur van het shirt is geïnspireerd door de kleuren van de shirts in de jaren '70 en '80. De mouwen zijn ook ''royal blue'' en verder bevat het shirt een crew neck met ribbels. De drie strepen van adidas staan dit jaar weer aan de zijkanten van het voetbalshirt en zijn wit. Dit geldt ook voor het logo van adidas op de rechter borst. De andere borst bevat het logo van de club. Boven dit logo prijkt een gouden ster, welke verwijst naar de drie Bundesliga kampioenschapppen van de club. De club werd zowel in 1979 als in 1982 en 1983 kampioen van Duitsland en werd dat eerder al in de jaren 1922, 1923, 1928 en 1960. Echter toen was de Bundesliga nog niet opgericht. De achterkant van het shirt is geheel blauw, zonder all-over print en bevat aan de bovenkant de leus van de club: ''NUR DER HSV.''

Het nieuwe HSV uittenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. Op de broekjes staan ook de logo's van de club en adidas. De kousen zijn bovendien blauw met aan de bovenkant een horizontale witte lijn en daarboven weer drie adi stripes. Op de voetbalkousen staan het logo van de Duitse kledingsponsor en de initialen van de club: HSV. Zoals alle adidas tenues zijn deze tenues ook uitgerust met de Climacool of Climalite technologie van het merk. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. In deze tenues schitteren sterren als Lasogga, Wood, Papadopoulos, Müller, Holtby en andere sterren. Check bovendien het nieuwe HSV thuisshirt.

Hamburger SV uitshirt kopen

Het nieuwe HSV uitshirt en tenue kan je vanaf nu kopen in de onderstaande online winkels. De prijs van het shirt is € 89,95 voor volwassenen en € 69,95 voor kinderen. In deze shops kan je het shirt van HSV ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de printing van één van de sterspelers. Wil je andere producten van de club kopen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop het nieuwe HSV shirt in DEZE SHOP!

of deze winkel!