Hamburger SV thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe Hamburger SV thuisshirt voor 2017-2018 is vandaag officieel bekend gemaakt door adidas en de Duitse club. In dit nieuwe shirt speelt HSV de Bundesliga en DFB Pokal thuiswedstrijden in het Volksparkstadion in Hamburg gedurende dit seizoen. HSV eindigde afgelopen seizoen op een veertiende plaats in de Bundesliga, waardoor het komend seizoen weer op het hoogste niveau van Duitsland actief is. Het nieuwe shirt is gebaseerd op een legendarisch shirt uit de geschiedenis van de club. Het shirt haalt haar inspiratie namelijk uit het shirt dat de club droeg tijdens de laatste competitiewedstrijd van 1982-1983. Op de laatste speeldag nam de club het op tegen Schalke 04 en won HSV met 2-1, waardoor het kampioen werd. In hetzelfde seizoen won de club de Europa Cup I.

HSV thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Hamburger SV thuisshirt heeft vrijwel hetzelfde design als het ''Meistertrikot'' van 1983. Het shirt is overwegend wit en bevat verschillende rode accenten. Zo is de bies aan de onderkant van de mouwen rood en ook twee banen over de borst zijn rood. De onderstaande baan is wat breder dan de bovenste baan. Verder heeft het shirt een rode v-hals en zijn de drie strepen van adidas over de schouders en mouwen rood. De rechter borst van het nieuwe shirt bevat het adidas logo in het wit. Het Duitse sportmerk verzorgt sinds 2007 de tenues en trainingskleding van de club en was eerder al in de periode 1978-1995 kledingsponsor van ''die Rothosen.'' De andere borst bevat het logo van de club. Boven dit logo prijkt een gouden ster. Deze ster verwijst naar de zes Bundesliga kampioenschappen van de club, waarvan de laatste dateert van 1983. Hoofdsponsor Fly Emirates versiert sinds 2006 het midden van de HSV tenues.  Een speciaal detail is nog te vinden aan de achterkant van het shirt. Hier staat in het zwart de leus van de club: ''NUR DER HSV.''

Het nieuwe HSV thuistenue wordt gecompleteerd door een rood broekje met aan de zijkanten witte strepen van adidas. Op de shorts staan ook de logo's van de club en adi. De kousen zijn blauw met aan de bovenkant zwarte en witte blokken. Op de kousen staan ook de initialen van de club: HSV. Zoals alle adidas tenues zijn ook deze tenues uitgerust met de adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. De tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Wood, Holtby, Sakai, Papdopoulos, Lasaggo, Kostic en andere sterspelers. Check ook het nieuwe uitshirt van HSV. 

Hamburger SV voetbalshirt kopen

Het is mogelijk het nieuwe Hamburger SV shirt direct te kopen voor kinderen en volwassenen. Dit kan in de maten S, M, L, XL en XXL of in de kindermaten 128, 140, 152, 164 en 176. In de onderstaande online winkels kan je het shirt ook bestellen met een eigen naam en nummer.  Check in deze winkels ook andere producten van de Duitse club! Directe levering!

Scoor de nieuwe HSV voetbalshirts in DEZE SHOP!

 

of DEZE WINKEL!