Guatemala voetbalshirts 2021-2022

Umbro en de nationale voetbalbond van Guatemala hebben vandaag de nieuwe Guatamala voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd. In het nieuwe thuisshirt en uitshirt speelt het Guatemalteeks voetbalelftal de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 gedurende 2021-2022. Guatemala strijdt in een poule met Curacao, Cuba, Saint Vincent en de Britse Maagdeneilanden om een ticket naar de finaleronde. De nummers 1 tot en me 3 plaatsen zich vervolgens voor het WK.

Guatemala thuisshirt 2021-2022

Het Guatemala thuisshirt 2021-2022 is wit en bevat een diagonale lichtblauwe band vand e linker schouder naar de rechter onderkant van het voetbalshirt. Deze band is uitgerust met een all-over print van zigzag banen en geometrische vormen, die door elkaar heen lopen. De band aan de onderkant van de mouwen bevat twee subtiele lichtblauwe lijnen en deze kleuren komen ook terug in de V-hals. De rechterborst bevat het logo van Umbro en de linkerborst de badge van de Federación Nacional de Fútbol de Guatemala (FENAFUTG). De achterzijde van het tenue bevat in de nek de naam van het land. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met lichtblauwe accenten. Dit zijn ook de kleuren van de kousen van het thuistenue.

Guatemala uitshirt 2021-2022

Het Guatemala uitshirt 2021-2022 heeft vrijwel hetzelfde template als het thuisshirt. Dit tenue is donkerblauw met dezelfde all-over graphic print als de band van het thuistenue. De print bevindt zich over de gehele body van het tenue en de sash van de linker schouder naar de rechter onderkant is lichtblauw. Verder bevat het uittenue nog meer lichtblauwe en witte details. De band aan de achterkant van de V-hals is een combinatie van wit en lichtblauw en dit is ook de kleurencombinatie van de band aan de onderkant van de mouwen. Het broekje en de kousen van het uittenue hebben dezelfde kleurencombinatie als het voetbalshirt.

Check nog meer afbeeldingen van de nieuwe Guatemala voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Darwin Lom, Nico Rittmeyer, Peleg, Contreras en nog meer spelers. De Umbro Guatamala voetbalshirts kun je vooralsnog nergens bestellen. Ben je op zoek naar andere merchandising van eht nationale elftal? Check het dan in deze SHOP!

Guatemala thuisshirt 2021-2022