Guatamala voetbalshirts 2019-2021

De voetbalbond van Guatamala en kledingsponsor Umbro hebben nieuwe voetbalshirts voor de periode 2019-2021 uitgebracht. In deze tenues speelt het nationale voetbalelftal van Guatamala de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 en ook de wedstrijden om de Gold Cup. Het kampioenschap van Midden- en Noord Amerika vindt van 15 juni tot 7 juli plaats in de Verenigde Staten en Costa Rica. Umbro lanceerde zowel een nieuw thuisshirt als uitshirt voor het Guatamalteekse voetbalelftal. Check hieronder alle details.

Guatamala thuisshirt 2019-2021

Het nieuwe Guatamala thuisshirt voor 2019-2021 is een combinatie van wit en licht blauw. De body van het voetbalshirt is wit en de mouwen zijn licht blauw. De mouwen worden afgesloten door de bekende Umbro taping. In de band aan de onderkant is namelijk het logo van Umbro verwerkt. Verder wordt het shirt gekenmerkt door de diagonale band van de rechter bovenkant van het tenue naar de linker onderkant. Deze band is verdeeld in diagonale strepen en deze strepen zijn gebaseerd op de strepen uit het embleem van de voetbalbond. Het thuisshirt van het nationale elftal bevat verder een ronde hals met donkerder blauwe details. Op de borst staan de logo's van Umbro en de voetbalbond. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en witte kousen.

Guatamala uitshirt 2019-2021

Het nieuwe Guatamala uitshirt voor 2019-2021 heeft een helder blauwe body en de mouwen zijn donker blauw met een melange achtige print. Ook deze mouwen worden afgesloten door een band met daarin het Umbro logo. De body van het shirt bevat ook een print van diagonale blokken, geïnspireerd door de contouren van het Umbro logo. Ook dit shirt bevat een ronde hals met een subtiele licht blauwe lijn. Op de borst staan ook weer de logo's van de bond en Umbro. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een blauw broekje met melange achtige print en blauwe kousen. Check hieronder de foto's van de nieuwe Guatamala tenues voor 2019-2021. Deze voetbalshirts worden vanaf un gedragen door spelers als Wilber Péréz, Elías Vásquez, Jean Márquez, Rodrigo Saravia en andere sterspelers.

De nieuwe Guatamala voetbalshirts kun je vanaf medio april bestellen in deze SHOP! Inclusief bedrukking en goedkope t-shirts!