Guatamala voetbalshirts 2023-2024

De nationale voetbalbond van Guatamala en kledingsponsor Umbro hebben de nieuwe Guatamala voetbalshirts 2023-2024 gepresenteerd met het motto ''Our Contry, our culture''. In deze nieuwe tenues speelt het Guatemalteeks voetbalelftal de interlands in 2023 en 2024. Ook dit jaar is Umbro weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Guatamala voetbalshirts. Het Britse sportmerk heeft sinds 2012 een samenwerkingsverband met de nationale voetbalbond van Guatamala.

Guatamala thuisshirt 2023-2024

De Umbro Guatalamala voetbalshirts zijn dit jaar geïnspireerd door de cultuur van het land en de klederdracht in het land, de huipil. Dit is één van de meest voorkomende traditionele kledingstukken die door inheemse stammen in Midden Amerika gedragen wordt. Dit betreft een losvallend kledingstuk, die gemaakt is van twee of drie rechthoekige stukken en met stiksels, linten en stoffen worden samengevoegd. Het Guatamala thuisshirt 2023-2024 is wit en wordt gekenmerkt door de lichtblauwe band van de linker schouder naar de rechter onderkant van het voetbalshirt. Deze band is geheel in stijl van de kleuren van de nationale vlag: lichtblauw/zwart. In deze sash is een all-over print verwerkt, geïnspireerd door de Maya cultuur en in dezelfde stijl als de iconische Huipils. Het Guatamala thuisshirt bevat verder een V-hals met lijnen in de kleuren van de nationale vlag: lichtblauw en zwart. Dit design komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. De dubbele diamant van Umbro prijkt op de rechterborst en de linkerborst is uitgerust met het logo van de nationale voetbalbond, de Federación Nacional de Fútbol de Guatemala (Fedefut Guate). In de nek op de achterkant van het tenue prijkt de naam van het land. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met lichtblauwe en zwarte details.

Guatamala uitshirt 2023-2024

Het Guatamala uitshirt 2023-2024 heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit voetbalshirt is donkerblauw en wordt gekenmerkt door de lichtblauwe band van de linker schouder naar de rechter onderkant. Ook deze sash bevat een all-over Maya print in Huipil stijl. De V-hals bevat twee lichtblauwe lijnen met in het midden een witte lijn en dit design komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. De logo's van Umbro en de voetbalbond staan op dezelfde plek als op het thuisshirt en hetzelfde geldt voor de naam van het land. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje en donkerblauwe kousen met witte en lichtblauwe accenten.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Umbro Guatamala voetbalshirts 2023-2024, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Hagen, Lom, Gordillo, Santis, López, Carlos Pinto, Saravia, Contreras, Ceballos, Moscoso en nog meer spelers. De Umbro Guatamala voetbalshirts kun je vooralsnog nergens bestellen. Ben je op zoek naar andere merchandising van eht nationale elftal? Check het dan in deze SHOP!

Guatamala thuisshirt 2023-2024

Guatamala uitshirt 2023-2024

Guatamala thuisshirt 2023-2024

Guatamala voetbalshirts 2023-2024