Het nieuwe Groot Brittannie voetbalshirt voor de Olympische Spelen 2012 in Londen is officieel bekend gemaakt door teamkledingsponsor Adidas en team GB. Voor het eerst in 38 jaar speelt het Britse team weer een wedstrijd onder leiding van trainer Stuart Pearce. Het nieuwe Groot Brittannie thuisshirt is ontworpen door de Britse designer Stella McCartney, welke Creative Director is bij Adidas.

McCartney stelt dat het nieuwe tenue de beste per performance technieken combineert met een echt Brits design. Het nieuwe GB shirt is namelijk overwegend blauw en wordt gekenmerkt door een afbeelding van een deel van de Britse vlag. De symbolische betekenis hiervan is dat de Britten alle Britse landen (Engeland, Schotland en Wales) vertegenwoordigen en laten zien dat het als één team opereert. Verder bevat het shirt een ronde hals met rode accenten. Ook de onderkant van de mouwen zijn rood. De linkerborst bevat een speciaal Olympische Spelen logo van Groot Brittannie en de andere borst is voorzien van het Adidas embleem. Het nieuwe Groot Brittannië tenue wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje en blauw/rode kousen.

Check hieronder de nieuwe Groot Brittannie Olympische Spelen voetbalshirts 2012. Deze kan je binnenkort kopen in de online voetbalshop van Subside Sports!

Koop het hier!


Groot Brittannie thuisshirt Olympische Spelen

 

Groot Brittannie thuisshirt Olympische Spelen

 

Groot Brittannie voetbalshirts 2012