Grijs/oranje Juventus trainingspak 2022

Juventus draagt het komende half jaar een overwegend grijs trainingspak. Afgelopen week lanceerden de club en kledingsponsor adidas namelijk het nieuwe Juventus trainingspak 2022. Dit trainingspak wordt door het keurkorps van trainer Massimiliano Allegri gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Serie A, Champions League en Coppa Italia wedstrijden in de tweede seizoenshelft van 2021-2022, dus van januari tot mei 2022. Dit betreft het laatste Juventus trainingspak van dit seizoen. Medio mei lanceren de club en adidas de nieuwe trainingscollectie voor het seizoen 2022-2023.

Grijs/oranje Juventus training sweater 2022

Het grijze Juventus trainingspak 2022 bestaat opnieuw uit een training sweater en een trainingsbroek, welke allebei gebaseerd zijn op het standaard TIRO21 template van adidas. Dit template gebruikt adidas voor alle trainingspakken van clubs waarvan het kledingsponsor is. Ook de trainingspakken van Ajax, Feyenoord, Bayern München, Real Madrid, Arsenal en Manchester United hebben dit template. De Juventus training sweater 2022 is lichtgrijs (door adidas ''Glory Grey) genoemd en is verder afgewerkt met zwarte en oranje details. De adidas strepen op de schouders en mouwen zijn oranje. Ter hoogte van het midden van de mouwen vervagen deze strepen in een lichtere tint oranje. Ook de taping aan de zijkanten van de Juventus training sweater zijn oranje. De logo's van adidas en de club op de borst zijn zwart en hetzelfde geldt voor de achterkant van de hals. De Juventus training sweater bevat opnieuw een hoge hals met een rits tot de borst. Wanneer je de rits naar boven doet, kan deze verborgen worden onder een klein vlak. Ook dit is kenmerkend voor het TIRO21 template. De mouwen van de trainingstrui bevatten aan de onderzijde duimgaten, voor een nog betere pasvorm. Bovendien is de achterzijde van de Juventus training sweater 2022 iets langer, voor extra bescherming.

Juventus trainingsbroek 2022

De Juventus training sweater wordt gecombineerd met de zwart/grijze trainingsbroek. Dit is dezelfde trainingsbroek als die van het Juventus trainingspak 2021-2022. Deze broek is zwart met aan de zijkanten lichtgrijze adidas strepen. De logo's van adidas en de club ter hoogte van de heupen zijn wit. De adidas TIRO Juventus trainingsbroek 2021-2022 heeft verder de volgende kenmerken:

  • De bovenkant van de Juventus trainingsbroek bevat een tailleband, waarmee de pasvorm aangepast kan worden.

  • De broek bevat bovendien twee zakken met ritsen om spullen in op te bergen.

  • De onderkant van de broek bevat enkelritsjes, zodat je deze broek nog makkelijker over je voetbalschoenen en sneakers aan en uit kunt doen.

  • De broek heeft een taps toelopend design. Dit betekent dat de Juventus trainingsbroek met name rondom de kuiten en enkels getailleerd valt.

  • Het Juventus trainingspak 2022 is gemaakt van 100% polyester. In deze stof is de adidas AeroReady technologie verwerkt. Dit systeem zorgt ervoor dat vocht en zweet naar de buitenkant van het trainingspak wordt getransporteerd. Bovendien heeft dit een ventilerend effect.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het grijze adidas Juventus trainingspak 2022, welke vanaf nu tot mei gedragen wordt door spelers als de Ligt, Chiesa, Dybala, Morata, Kean, Jorge, Locatelli, McKennie, Cuadrado, Bernardeschi, Melo en nog meer spelers.

Juventus trainingspak 2022 bestellen

Het Juventus trainingspak 2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Het trainingspak is alleen beschikbaar voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL). De training sweater is € 74,95 en de trainingsbroek is € 54,95. Check ook nog meer andere Juventus trainingskleding in deze winkels. Directe levering!

Bestel het Juventus trainingspak in deze SHOP

of deze fanshop!

of de adidas SHOP!

Grijs Juventus trainingspak 2022

Grijs Juventus trainingspak 2022

Grijs Juventus trainingspak 2022