6 februari 2012

Griekenland Euro 2012 thuisshirt

Het nieuwe thuisshirt van Griekenland voor de periode 2012-2013 is officieel bekend gemaakt door de Griekse voetbalbond en teamkledingsponsor Adidas. In dit voetbalshirt speelt het nationale voetbalelftal van Griekenland de wedstrijden tijdens Euro 2012 en de thuiswedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2014 in Brazilie. Griekenland strijdt in poule A met Rusland, Polen en Tsjechie om een plaats in de kwartfinale van het Europees Kampioenschap 2012.

Het Griekenland thuisshirt is overwegend wit en wordt gekenmerkt door het kruis over de voorkant van het voetbalshirt. Dit kruis is verdeeld in verschillende kleine stipjes. Verder bevat het shirt een blauw/witte V-hals en zijn de adidas trademark strepen over de schouders ook blauw. Dit geldt ook voor de onder- en zijkant van de mouwen. Het logo van teamkledingsponsor adidas staat op de rechterborst en het authentieke logo van de Griekse voetbalbond HFF (Hellenic Football Federation) is geborduurd op de linkerborst. De achterkant van het shirt bevat een badge van de Griekse vlag onder de kraag. In de kraag staat bovendien de tekst: ''UEFA Euro 2004 Champions'', verwijzend naar het gewonnen EK in 2004. In dit voetbalshirt schitteren sterren als Tziolis, Samaras, Charisteas, Gekas en Karagounis tijdens Euro 2012.

Check hieronder de foto's van het nieuwe Griekenland thuisshirt 2012/2013. Dit voetbalshirt kan je binnenkort kopen in de online voetbalshop van Subside Sports, evenals de Griekenland trainingspakken, trainingskleding en retro shirts.

Koop het hier!

Griekenland thuisshirt Euro 2012

 

Griekenland voetbalshirt Euro 2012

 

Griekenland voetbalshirts