Goedkoop trainingspak Chelsea

Wil je een goedkoop Chelsea trainingspak voor kinderen of volwassenen bestellen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Het nieuwste trainingspak van The Blues is namelijk vanaf nu met 30% in prijs verlaagd. Dit betreft niet een ''oud'' trainingspak, maar het nieuwste trainingspak. Dit pak wordt door de spelers van Chelsea gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en Champions League wedstrijden dit seizoen. Het trainingspak kun je deze week zowel voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) als voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) bestellen.

Goedkoop Chelsea trainingspak voor volwassenen

Het Chelsea trainingspak voor volwassenen ziet er net iets anders uit dan het trainingspak voor kinderen. Het goedkope Chelsea pak voor volwassenen betreft namelijk het zogenaamde Europa trainingspak. Dit pak wordt door het keurkorps van manager Frank Lampard met name gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in Europa/Champions League. Dit trainingspak voor volwassenen bestaat uit een trainingstrui en een trainingsbroek. Beide items zijn geheel grijs. Kenmerkend aan de trainingstrui is dat de rechterborst is uitgerust met het zogenaamde Futura logo van kledingsponsor Nike. Dit logo bestaat uit de swoosh en het woordmerk van Nike & werd met name gebruikt in de jaren '90. Dit logo is, evenals het logo van de club op de andere borst, oranje. Verder is de trainingstrui uitgerust met een oranje taping in de nek en worden de mouwen gekenmerkt door de flitsende strepen. Een ander kenmerk van de tops van Nike is dat de mouwen strak om het lichaam vallen. Dit komt met name door de duimgaten aan de onderkant van de mouwen. Ook de grijze trainingsbroek van het goedkope Chelsea trainingspak heeft een zogenaamde tapered fit. Dit houdt in dat de trainingsbroek met name strak valt rondom de kuiten en enkels.

Goedkoop Chelsea trainingspak voor kinderen

Het goedkope Chelsea trainingspak voor kinderen heeft dezelfde kleurencombinatie als het pak voor volwassenen, maar bestaat uit een trainingsjack en een trainingsbroek. Het trainingsjack van dit pak in kindermaten is grijs met over het midden een fel oranje band met zigzagstrepen. Ook de taping over de mouwen van dit Chelsea trainingsjack zijn oranje, evenals de logo's van Nike en de Londenaren. Op dit trainingsjack staat wel gewoon de swoosh van Nike. Andere kenmerken van het jack zijn de hoge hals en de doorlopende rits. Tevens bevat dit trainingsjack twee zakken aan de zijkanten. Dit trainingspak wordt ook compleet gemaakt door een grijze trainingsbroek. Het enige verschil met de trainingsbroek voor volwassenen is dat deze broek aan de zijkanten ook een oranje taping bevat. Zoals alle pakken zijn de trainingspakken van Chelsea ook weer uitgerust met de Dri Fit technologie van Nike, waardoor je deze trainingspakken perfect op straat kunt dragen, maar ook ideaal zijn om in te sporten! Check ook het goedkope Chelsea voetbalshirt! 

Goedkoop Chelsea trainingspak bestellen

Deze week bestel je beide Chelsea trainingspakken dus met een korting van 30%. Normaal zijn de trainingstrui en de trainingsbroek voor volwassenen € 65,- en nu dus € 45,50. Het trainingspak voor kinderen is normaal € 100,- en nu dus slechts € 70,-! Check ook nog andere goedkope Chelsea producten in de onderstaande winkel. Directe levering!

Bestel je goedkope Chelsea voetbalshirt nu in deze SHOP!

Goedkoop Chelsea trainingspak voor kinderen