23 april 2019

Goedkoop Lazio Roma voetbalshirt en retro t-shirts

Ben je op zoek naar een goedkoop voetbalshirt of t-shirt van Lazio Roma? Dan hebben wij vandaag een tip! Voetbalshirts zijn voor volwassenen tegenwoordig al vaak rond de € 90,- en voor kinderen € 70,-. Wil je SS Lazio met een shirt alleen aanmoedigen en het shirt verder niet veel dragen? Gelukkig zijn er alternatieven om een goedkoper Lazio voetbalshirt of t-shirt te scoren. Het Italiaanse sportmerk Macron lanceert jaarlijks een nieuw thuisshirt, uitshirt en 3e shirt voor ''I Biancocelesti.'' De goedkope t-shirts kun je echter altijd dragen! We bespreken in dit blog onze bevindingen!

Goedkoop Lazio Roma t-shirt

We hebben het er al meer over gehad. Het Engelse merk Retake staat bekend om haar vette t-shirt designs. Deze t-shirts worden ''team t-shirts'' genoemd, omdat deze geheel in stijl zijn van de clubkleuren en het voetbalshirt van een club. Ook de goedkope Lazio Roma team t-shirts van Retake vormen hier geen uitzondering op. De lichtblauwe t-shirts zijn geheel in stijl van het thuisshirt van Lazio! Op het midden van dit t-shirt prijkt de naam van de club en deze naam wordt omringd door strepen, die het silhouet van de adelaar uit het logo van de club vormen. De linkerborst van de t-shirts bevatten een print van een vintage Lazio loog en de andere borst bevat een print van de Coppa Italia en Scudetto badge. Lazio werd twee keer kampioen van Italië (1974 en 2000) en won zes keer de Coppa Italia (1958, 1998, 2000, 2003, 2009 en 2013). Het witte t-shirts is natuurlijk geheel in stijl van het uitshirt van Lazio. Deze t-shirts zijn ook beschikbaar met een speciale bedrukking van een aantal sterren op de achterkant van het t-shirts, zoals die van Signori, Nesta, Klose, Gascoigne, Chinaglia en Di Canio. Dit betreffen bedrukkingen van de periode waarin deze spelers voor SS Lazio speelden. Retake heeft ook een gave hoodie in dezelfde stijl als deze t-shirts. Deze bestel je exclusief in deze Lazio Roma shop!

Goedkoop Lazio Roma retro voetbalshirt

Wil je toch wat meer dat retro gevoel oproepen? Dan zijn de retro tenues van Lazio Roma natuurlijk een perfect alternatief. Één van die retro shirts is het voetbalshirt van 1984. Dit betreft het seizoen waarin het Italiaanse sportmerk NR (Ennerre) kledingsponsor van de Romeinen was. Deze functie vervulde het merk van 1971 tot 1981. In 1984 droeg Lazio een wit uitshirt met lichtblauwe details in de V-hals en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Dit shirt had ook een gevouwen kraag en SELECO was hoofdsponsor van de club. De elektronicafabrikant was van 1982 tot 1984 hoofdsponsor van de Italianen. Het Lazio Roma assortiment is echter nog breder dan alleen dit t-shirt. Het Engelse retro merk TOFFS heeft namelijk een retro shirt uit zowel de jaren '50 als '60 in haar assortiment en ook Pouchain, ooit kledingsponsor van de club in 1980, heeft het trainingsjack van dit jaar opnieuw uitgebracht. De retro shirts van Lazio zijn overigens wel wat duurder. Deze bestel je vanaf een prijs van € 54,95 in deze winkel! Hier kun je de shirts ook nog laten bedrukken met een speciale retro bedrukking van de club!

Check ook het overzicht met beschikbare Lazio producten hiernaast of hieronder of check alle Lazio Roma voetbalshirts.