25 november 2019

Goedkoop Barcelona trainingspak voor volwassenen

Ben je op zoek naar een goedkoop Barcelona trainingspak? Dan is dit de ideale periode om deze te bestellen. Het is de week van BLACK FRIDAY en dat vieren ze bij Nike uitgebreid. Op veel voetbalgerelateerde producten scoor je bij Nike deze week een korting van 30%. Deze korting is niet alleen geldig op het Barcelona trainingspak voor kinderen, maar dus ook op het Barcelona pak voor volwassenen. Het Barcelona trainingspak bestel je nu dus ook in de maten XS, S, M, L, XL en XXL veel goedkoper dan normaliter het geval is. Één van die goedkope Barcelona trainingspakken willen we er dan toch uitlichten. Dit betreft het zogenaamde Champions League trainingspak!

Wil je direct een super goedkoop Barcelona trainingspak bestellen? Dat kan exclusief in de officiële NIKE SHOP 

De goedkope Barcelona trainingstrui en trainingsbroek | 30% korting! 

Het Barcelona Champions League trainingspak is eigenlijk een beetje een vreemde eend in de bijt. Dit pak wordt door de Spaanse kampioen alleen gedragen in de voorbereiding op de Champions League dit seizoen. En dat niet alleen, het pak bevat ook nog eens een ander logo van Nike op de borst. Dit logo betreft het zogenaamde Futura logo. Dit logo bestaat uit de swoosh van het Amerikaanse sportmerk met daarboven het woordmerk van Nike. Dit logo staat op alle Champions League trainingspakken van het sportmerk en is geïnspireerd door het logo dat Nike op de voetbalshirts van begin jaren '90 gebruikte. Dit Champions League trainingspak is ook nog eens geheel in stijl van de kleuren van het uitshirt, waarin Barcelona de Champions League wedstrijden speelt. Dit uitshirt is turquoise en de mouwen van de Champions League trainingstrui van Barcelona zijn ook turquoise, evenals het logo van Nike. Verder heeft de trainingstrui een zwarte body en bevatten de mouwen flitsende strepen. De mouwen betreffen raglanmouwen, welke strak om de armen vallen en perfect meebewegen met de armen. De mouwen zijn daarnaast aan de onderkant uitgerust met duimgaten.

Het Futura logo van Nike staat ook weer op de trainingsbroek van het goedkope Barcelona trainingspak voor volwassenen. Deze broek is grijs met een turquoise Nike loog op de rechter pijp. Andere kenmerken van de Barcelona trainingsbroek zijn de strakke pasvorm, de enkelritsen aan de onderkant, de tailleband aan de bovenkant en de zakken met ritsen aan de zijkanten. De Barcelona pakken (ook de goedkope pakken dus) zijn door Nike uitgerust met de nieuwste technologieën. Zo bevat het authentic pak (de versie die de spelers ook echt dragen) de Vaporknit technologie en de replica versie Dri Fit technologie van Nike. Beide technologieën zorgen ervoor dat je perfect kunt sporten en trainen in het Barcelona trainingspak.

Goedkoop Barcelona trainingspak kopen

Vrijwel alle Barcelona trainingspakken voor volwassenen van dit seizoen scoor je met een korting van 30%, dus niet alleen het Champions League trainingspak, maar ook het normale trainingspak. De training sweaters zijn voor volwassenen normaliter € 65,- en nu dus slechts € 45,-. Hetzelfde geldt voor de trainingsbroeken. Een trainingspak met een trainingsjack is voor volwassenen nu slechts € 84,-! De pakken zijn beschikbaar in alle maten voor volwassenen, dus in maat S, M, L, XL en XXL! Directe levering gegarandeerd!

Bestel dit goedkope trainingspak voor volwassenen vanaf nu in deze NIKE SHOP