25 november 2019

Goedkoop Barcelona trainingspak voor kinderen

BLACK Friday it is! Of eigenlijk de week van zwarte vrijdag. Inmiddels is het breed bekend dat je op deze dag heerlijke kortingen kunt scoren. Laat Black Friday nu net altijd in dezelfde periode als Sinterklaas vallen en het maakt het de ideale week om je cadeaus voor de feestdagen in te slaan. Bij Nike is het de hele week Black Friday en dat betekent een week lang aantrekkelijke kortingen, ook op veel producten voor kinderen. Één van die populaire producten is het Barcelona trainingspak van dit seizoen voor kinderen! Dit pak scoor je nu met een korting van 30%!

Ben je op zoek naar een goedkoop Barcelona trainingspak voor kinderen? Bestel het exclusief in deze SHOP 

Alles over het goedkope Barcelona trainingspak, de trainingstrui en trainingsbroek

Het Barcelona trainingspak betreft het trainingspak, waarin de Catalaanse club dit seizoen traint. Dit trainingspak bestaat uit een trainingsjack en een trainingsbroek. Het trainingsjack van dit pak is blauw en wordt gekenmerkt door de iets donkerder blauwe band over het midden van het jack. Deze kleur komt ook weer terug in de taping over de mouwen en schouders. Voor de logo's van Nike en de club hebben Barca en Nike voor één kleur gekozen, namelijk rood. Hiermee is het trainingsjack geheel in stijl van de Blaugrana clubkleuren van de Spaanse kampioen. Het Barcelona trainingsjack voor kinderen is verder uitgerust met een doorlopende rits en twee zakken aan de zijkanten.

De broek heeft een opvallende kleur. Deze is namelijk bordeaux met een blauwe taping aan de zijkanten. Ook de Barcelona trainingsbroek voor kinderen is uitgerust met fel rode logo's van de club en Nike. Een ander kenmerk van de Nike trainingsbroeken is de getailleerde fit. Dit houdt in dat de broek lekker strak om de benen valt. Dit maakt het Barcelona trainingspak perfect om in te trainen, maar natuurlijk ook om casual te dragen. Met de enkelritsen aan de onderkant kun je de broek bovendien nog makkelijker over je sneakers en/of voetbalschoenen aan en uit doen. De Barcelona trainingspakken voor kinderen zijn net als de pakken die de spelers dragen uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Deze technologie is in het polyester van het pak verwerkt en zorgt ervoor dat zweet en vocht naar de buitenkant van het pak wordt getransporteerd, zodat je daar geen last van hebt. Bovendien zorgt het voor ventilatie.

Dit trainingspak kun je nu voor verschillende leeftijden heel goedkoop scoren bij Nike. Het Barcelona trainingspak voor kinderen was al goedkoop. Voor kinderen van 2, 3, 4, 5, 6, 7 en 8 jaar heeft dit Barcelona pak normaliter een prijs van € 65,- en nu dus voor slechts € 45,-. Voor kinderen in de leeftijd vanaf 8 jaar bestaat het trainingspak uit een trainingstrui en trainingsbroek. Deze hebben dezelfde kleurencombinatie als het besproken pak voor kinderen. Zowel de trui als de trainingsbroek hebben inclusief korting een prijs van slechts € 40,-.

Goedkoop Barcelona trainingspak bestellen

Het goedkope Barcelona trainingspak kun je dus voor verschillende leeftijden bestellen. Voor de jongste jeugd scoor je het Barcelona trainingspak al voor slechts € 45,- en voor de wat oudere jeugd heeft het Barca trainingspak een prijs van slechts € 80,-. Dit pak is beschikbaar in de maten 86, 92, 98, 104, 110, 116, 122, 128, 140, 152, 164 en 176. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het goedkope Barcelona trainingspak exclusief in deze SHOP 

Goedkoop Barcelona trainingspak 2019-2020