Genoa thuisshirt 2020-2021

De Italiaanse voetbalclub Genoa CFC heeft in samenwerking met kledingsponsor Kappa nu ook het nieuwe Genoa thuisshirt 2020-2021 officieel gepresenteerd. In dit tenue speelt de club van trainer Enrico Preziosi de Serie A en Coppa Italia thuiswedstrijden in het Stadio Luigi Ferraris gedurende 2020-21. Ook dit jaar is Kappa weer kledingsponsor van ‘’I Rossoblu.’’ Deze functie heeft het Italiaanse sportmerk sinds de zomer van 2019.

Genoa thuis shirt en tenue 2020-21

Het Genoa thuisshirt heeft dit seizoen het klassieke half-om-half design. De rechterkant van het tenue is rood en de andere kant is marineblauw. De mouwen zijn hier contrasterend aan. De rechtermouw is namelijk navy blauw en de andere mouw rood. Daarnaast is het thuistenue van Genoa dit seizoen voorzien van verticale banen. Deze banen lopen ook door over de mouwen. Verder is het tenue uitgerust met een ronde hals in dezelfde kleuren als het tenue. De hals bevat bovendien een knoopje. Het Genoa voetbalshirt is verder uitgerust met gouden details. Het logo van Kappa op de rechterborst en de mouwen is namelijk goud en hetzelfde geldt voor de band aan de zijkanten van het tenue. De linkerborst bevat de clubbadge. Uiteraard is ook het motto van de club verwerkt aan de achterzijde van het tenue: ‘’Il Club piu antico d’Italia’’ (De oudste club van Italië). Het tenue van Genoa wordt compleet gemaakt door een navy blauw voetbalbroekje. De kousen zijn ook geheel in stijl van de clubkleuren van de Italiaanse club, die afgelopen seizoen op een zeventiende plek eindigde.

Alle Kappa tenues zijn weer uitgerust met de Kombat technologie. Deze technologie staat synoniem voor het elastische en ademende materiaal van de tenues. Het tenue is namelijk gemaakt van ultralichte stoffen en naden van nylon. Dit geeft het tenue nog meer elasticiteit, ademend vermogen en comfort. Daarnaast is het voetbalshirt uitgerust met de Hydroway technologie, waardoor spelers nog beter kunnen ademen en vocht en warmte nog sneller naar de buitenkant van het voetbalshirt wordt getransporteerd. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Genoa tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Schöne, Pinamonti, Criscito, Pandev, Destro, Behrami, Gavilli, Cassata en andere spelers of check het nieuwe Genoa uitshirt. 

Genoa voetbalshirt bestellen

Genoa voetbalshirts kopen

De Genoa voetbalshirts 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de officiële clubshop en vanaf deze maand in de onderstaande winkels. Deze bestel je vanaf dan voor een prijs van € 84,95. Directe levering!

Koop het nieuwste Genoa voetbalshirt in deze officiële shop

of in DEZE WINKEL (inclusief goedkope t-shirts en hoodies)

Genoa thuisshirt 2020-2021