10 juli 2019

Genoa thuisshirt 2019-2020

Vanaf dit seizoen is Kappa kledingsponsor van Genoa. Het Italiaanse sportmerk heeft vandaag het nieuwe thuisshirt voor 2019-2020 uitgebracht. In dit nieuwe voetbalshirt speelt de oudste profclub van Italië de Serie A en Coppa Italia thuiswedstrijden in het Stadio Luigi Ferraris gedurende dit seizoen. Genoa eindigde afgelopen seizoen maar net boven de degradatiestreep (zeventiende) en speelt dus dit seizoen weer op het hoogste niveau van Italië. Kappa neemt vanaf dit seizoen het stokje over van Lotto, dat sinds 2012 kledingsponsor van ‘’I Rossoblu’’ was.

Genoa thuis shirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe Genoa voetbalshirt voor 2019-2020 heeft weer het iconische design dat we van de tenues van de club gewend zijn. Het shirt heeft ook dit seizoen het zogenaamde half-om-half design. De rechterkant van het voetbalshirt is rood en de andere kant is donkerblauw. De mouwen zijn hier contrasterend aan. De rechtermouw is donkerblauw met een rode bies en de andere mouw is rood met een blauwe bies. Ook de v-hals van het tenue is een combinatie van blauw en rood. De achterkant van het tenue is uitgerust met de leus van de Italiaanse club: ‘’ Il club più antico d'italia’’ (De oudste club van Italië). De rechterborst en de mouwen bevatten het logo van Kappa in het zilver en het logo van Zentiva (de hoofdsponsor van de club) staat niet op het midden van het tenue, maar onder het Kappa logo. De andere borst is uitgerust met het logo van Genoa. Het nieuwe Genoa tenue wordt ook dit seizoen weer compleet gemaakt door een blauw broekje met rode accenten. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen van het nieuwe thuistenue. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Genoa tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Cristian Romero, Antonio Sanabria, Kouamé, Pandev, Biraschi en andere spelers.

Genoa voetbalshirts kopen

De nieuwe tenues van Genoa kun je vanaf medio augustus bestellen in de onderstaande winkels. Het shirt heeft een prijs van € 89,95 voor volwassenen en € 69,95 voor kinderen. Hier kan je ook je Genoa shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer of één van de spelers van de club. Of check het overzicht met beschikbare Genoa producten in het overzicht hiernaast of hieronder. En vergelijk de prijzen! Directe levering!

Koop het nieuwste Genoa voetbalshirt in deze officiële shop

of in DEZE WINKEL (inclusief goedkope t-shirts en hoodies)

Genoa voetbalshirt 2019-2020