12 augustus 2019

Genoa derde wedstrijdshirt 2019-2020

Vorige week werd het nieuwe uitshirt van de Italiaanse club Genoa gelanceerd en de nieuwe kledingsponsor heeft vandaag het nieuwe 3e wedstrijdshirt van de Italiaanse club gelanceerd. De nieuwe kledingsponsor van Genoa is Kappa, Kappa is de vervanger van Lotto. Het Italiaanse sportmerk heeft een contract getekend voor meerdere jaren. Het nieuwe shirt van Genoa is een gaaf design en wij hopen dat dit Genoa in dit shirt een beter seizoen draait dan afgelopen seizoen. Vorig jaar eindigde de club namelijk op de zeventiende plek in de Serie A. Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe derde wedstrijdshirt van de club van Lasse Schöne? Check de details hieronder!

Genoa derde wedstrijdshirt 2019-2020

De basiskleur van het derde wedstrijd van Genoa is hetzelfde als van het uitshirt van de club, namelijk wit. Het nieuwe tricot werd echter versierd door een groot kruis. Dit kruis loopt over het gehele shirt en is rood van kleur. Het shirt wordt gecompleteerd door navy blauwe details. Deze komen terug in de klassieke kraag en aan de biesjes aan de mouwen van het shirt. Ook het Kappa logo aan de rechterkant van de borst. Op de linkerkant van de borst prijkt het clubwapen van Genoa. In het wapen komen de kleuren van het shirt weer terug, ook het kruis komt terug in het logo van de Italiaanse club. Kappa is niet voor de eerste keer de kledingsponsor van de Italiaanse club. Ook tussen 1998 en 2001 waren de Italianen verantwoordelijk voor het design van de shirts. Wat veel mensen niet weten van deze oer oude club is dat Genoa al negen keer de Serie A heeft gewonnen. Of dit jaar de tiende titel gewonnen gaat worden is te betwijfelen, maar aan de hand van de nieuwste aanwinst Lasse Schöne wil de club wel weer in het linker rijtje terecht komen. Het nieuwe derde wedstrijdshirt van Genoa wordt gecompleteerd door een witte voetbalbroek en witte kousen. Hierop komen ook de uitingen van club en sponsoren terug.

Genoa voetbalshirts kopen

De nieuwe Genoa voetbalshirts kun je vanaf medio augustus/september bestellen in de onderstaande winkels. Het shirt heeft een prijs van € 89,95 voor volwassenen en € 69,95 voor kinderen. Hier kan je ook je Genoa shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer of één van de spelers van de club. Of check het overzicht met beschikbare Genoa producten in het overzicht hiernaast of hieronder. En vergelijk de prijzen! Directe levering!

Koop het nieuwste Genoa voetbalshirt in deze officiële shop

of in DEZE WINKEL (inclusief goedkope t-shirts en hoodies)