Na verschillende andere Euro 2012 voetbalshirts van Nike is ook het nieuwe 2012/2013 thuisshirt van Frankrijk officieel bekend gemaakt door teamkledingsponsor Nike. In dit voetbalshirt speelt het nationale voetbalelftal van Frankrijk de thuiswedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2012, de thuiswedstrijden tijdens het EK 2012 en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2014. Frankrijk heeft zich voor het EK van 2012 geplaatst na eerste te zijn geeindigd in poule D. Frankrijk strijdt tijdens Euro 2012 in een poule met Engeland, Zweden en Oekraine om een plaats in de kwartfinale

Het Frankrijk Euro 2012 thuisshirt heeft opnieuw een fashion uitstraling en is overwegend navy blauw. Verder wordt het Frankrijk shirt gekenmerkt door donkerder blauwe horizontale banen over het voetbalshirt. Bovendien bevat het Frankrijk thuisshirt een opstaande lichter blauwe kraag met een open hals, inclusief knoopjes. De binnenkant van deze kraag bevat een oranje detail. De swoosh van teamkledingsponsor Nike staat in het goud op de rechterborst en het logo van de Franse voetbalbond FFF (Fédération Française de Football) is geborduurd op de linkerborst met gouden letters. Deze wit/blauwe badge bevat ook een gouden kampioensster, welke verwijst naar het door Frankrijk behaalde wereldkampioenschap in 1998 in eigen land.

De Frankrijk Euro 2012 thuistenues worden gecompleteerd met een navy blauw voetbalbroekje, waarop het logo van Nike en de Franse voetbalbond staan. Ook de Frankrijk kousen zijn overwegend blauw. 

Check hieronder de foto's van het nieuwe Frankrijk thuisshirt 2012-2013. Deze kan je vanaf nu kopen in de online voetbalshop van Subside Sports, evenals de Frankrijk uitshirts, trainingspakken, N98 jacks, trainingsshirts en retro shirts! Officiële bedrukking is bovendien mogelijk!

Koop het hier!

Frankrijk thuisshirt 2012-2013

Frankrijk thuisshirt 2013-2014