28 juni 2016

Feyenoord presentatiepak 2016-2017

Deze week is ook het nieuwe Feyenoord presentatiepak voor 2016-2017 gelanceerd. Het presentatiepak is het pak dat de spelers en de staf van de Rotterdammers dragen tijdens het reizen naar de wedstrijden en in de voorbereiding op de Eredivisie, KNVB Beker en Europa League wedstrijden gedurende 2016-2017. Het presentatiepak is ook het trainingspak dat de spelers dragen wanneer de pers te woord wordt gestaan door de staf en de selectie van de Rotterdammers. Feyenoord en kledingsponsor Adidas hebben twee verschillende pakken gelanceerd, één speciaal voor de spelers en de andere voor de technische staf, welke dit seizoen opnieuw onder leiding staat van Giovanni van Bronckhorst. We bespreken beide nieuwe trainingspakken hieronder.

Feyenoord presentatiepak 2016-2017 spelers

Het Feyenoord presentatiepak voor de selectie van de Rotterdamse club bestaat dit jaar uit een speciaal trainingsjack en een trainingsbroek. Het trainingsjack heeft een helder blauwe kleur met zowel navy blauwe als turquoise accenten. Deze accenten komen allereerst terug in twee lijnen rondom de capuchon van het trainingsjack. De zijkanten van het jack zijn voorzien van donkere Adidas trademark strepen. Waar deze strepen vorig seizoen nog over de schouders en mouwen liepen, staan deze dit seizoen op de zijkanten van het jack. Hiermee is het presentatiepak gebaseerd op het Condivo 16 template van Adidas. De rechter borst bevat het logo van de Duitse kledingsponsor, welke de tenues en trainingskleding van 2014-2015 verzorgt. De andere borst bevat het logo van de veertienvoudig Nederlands kampioen met daaonder het logo van OPEL in het turquoise. OPEL staat dit jaar voor het laatst op de trainingskleding en tenues van Feyenoord. Vanaf 2017-2018 krijgt de club een nieuwe shirt- en hoofdsponsor. Welk bedrijf dit wordt, is vooralsnog niet bekend. Een ander kenmerken van het presentatiejack zijn de zakken aan de zijkanten. Deze zijn uitgerust met een rits. Het nieuwe presentatiepak van de spelers wordt gecompleteerd door een navy blauwe trainingsbroek, waarop ook de logo's van de club, OPEL en Adidas staan. Kenmerkend aan de trainingsbroek is dat deze dit jaar gemaakt is van een sweatstof en de pijpen strak om de enkels en kuiten vallen. Bovendien is de trainingsbroek aan de onderkant uitgerust met ritsen, zodat de broek makkelijk over de voetbalschoenen aan en uit gedaan kan worden. Zoals alle trainingskleding van Adidas is ook de trainingslijn van Feyenoord uitgerust met de Adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Naast dit pak hebben Feyenoord en Adidas ook een presentatiepak voor de staf gelanceerd.

Feyenoord presentatiepak staf 2016-2017

Het presentatiepak van de staf van de Rotterdammers voor 2016-2017 heeft hetzelfde template als het pak van de spelers. Alleen is dit pak een combinatie van wit en zwart. Het trainingsjack van dit pak is overwegend wit en bevat bovendien een capuchon. De drie strepen van Adidas bevinden zich ook aan de zijkanten van het jack en zijn zwart. De logo's van Feyenoord, OPEL en Adidas staan op dezelfde plek als op het ander pak. Het presentatiepak van de staf van de Rotterdammers is wordt gecompleteerd door een zwart broek met zilveren strepen. Ook deze broek valt strak om de enkels en kuiten en bevat enkelritsen. Check hieronder de foto's van de nieuwe presentatiepakken van Feyenoord.

Zoals aangeven worden de presentatiepakken van Feyenoord niet gebruikt tijdens de trainingen. Hiervoor hebben Adidas en Feyenoord een speciaal trainingspak voor 2016-2017 gelanceerd.

Feyenoord presentatiepak kopen

Het nieuwe Feyenoord presentatiepak voor 2016-2017 kan je per direct kopen in de officiële fanshop van de Rotterdammers. De prijs van het pak voor volwassenen is € 120,- en voor kinderen € 95,-. Wanneer je lid bent van het legion krijg je hier nog meer korting op. Check ook de andere trainingskleding van de club zoals het nieuwe trainingsshirt, trainingspak, de polo, het anthem trainingsjack of de nieuwe tenues van de club. Directe levering en gratis verzending!