14 juli 2017

Feyenoord keepersshirt 2017-2018

Het nieuwe Feyenoord keepersshirt is inmiddels ook officieel bekend gemaakt door de Rotterdammers en kledingsponsor adidas. Dit nieuwe shirt wordt onder andere gedragen door Jones en Vermeer tijdens de Eredivisie, KNVB Beker en Champions League wedstrijden in de Kuip en buitenshuis gedurende het seizoen 2017-2018. Adidas heeft dit jaar voor alle keepersshirts van de clubs waarvan het kledingsponsor is eenzelfde soort keepersshirt gelanceerd, maar dan uiteraard in een andere kleur en met andere logo's. Ook het nieuwe keepersshirt van Feyenoord is gebaseerd op het REVIGO 17 template van het merk.

Licht blauw Feyenoord keeper shirt en tenue 2017-2018

Het adidas REVIGO 17 template heeft weinig opvallende accenten. Voor het nieuwe Feyenoord keeperstenue is dat niet anders. Het shirt is overwegend licht blauw met navy blauwe accenten. Deze donkerder blauwe details komen terug in de v-hals en de drie strepen van adi op over de schouders. Ook het logo van het Duitse sportmerk op de rechter borst is blauw. De andere borst bevat het logo van de club en de nieuwe shirtsponsor QURRENT versiert het midden van het nieuwe keeperstenue van de Rotterdammers. Het keepersbroekje heeft exact dezelfde kleuren als het shirt. Deze is licht blauw en bevat donker blauwe strepen aan de zijkanten. Op de broekjes komen ook weer de logo's van Feyenoord en het sportmerk terug. Adidas verzorgt overigens sinds het seizoen 2014-2015 de tenues van de Rotterdammers en beide partijen hebben in ieder geval nog een contract tot 2019. De kousen van het keeperstenue van de kampioen van Nederland zijn licht blauw met aan de bovenkant een donker blauwe band en daarboven weer drie kleine adidas streepjes.

De nieuwe keeperskleding van Feyenoord is ook dit seizoen weer uitgerust met de adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check ook het nieuwe Feyenoord thuisshirt en uitshirt voor 2017-2018.

Feyenoord keepersshirt kopen

Het licht blauwe Feyenoord keepersshirt voor 2017-2018 kan je voor KIDS en volwassenen kopen. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 89,95 en voor kinderen € 69,95. In de onderstaande winkel kan je het nieuwe Feyenoord keeperstenue laten bedrukken met een eigen naam en nummer of één van de spelers van de club. Hiervoor wordt de originele en officiële bedrukking gebruikt die de spelers ook op het shirt dragen dit seizoen. Directe levering!

Koop het nieuwe Feyenoord keepersshirt in de officiële Feyenoord fanshop.