FC Utrecht uitshirt 2020-2021

FC Utrecht en kledingsponsor Nike hebben met de leus ''Honour your heritage'' het nieuwe uitshirt officieel gelanceerd. In dit tenue speelt het team van trainer John van den Brom de Eredivisie en KNVB Beker uitwedstrijden in 2020-2021. Evenals het FC Utrecht thuisshirt staat het uitshirt van de Domstedelingen geheel in het teken van het 50 jarig bestaan van de club.

Blauw FC Utrecht uitshirt 2020-2021

Het nieuwe FC Utrecht uitshirt 2020-2021 is dit jaar een combinatie van twee tinten blauw. Deze kleuren zijn niet geheel ontoevallig gekozen door de club en Nike. Sinds de fusie van Elinkwijk, DOS en Velox in 1970 speelde Utrecht verschillende keren in een blauw uitshirt. Halverwege de jaren '70 droeg de club een donkerblauw uitshirt en in de jaren '80 was dat een lichtblauw uitshirt. Deze kleuren kwamen ook in de jaren '90 en de jaren '00 verschillende keren terug in het uittenue van FC Utrecht. Qua template heeft het FC Utrecht uitshirt 2020-2021 een standaard template van Nike, het Trophy IV template. De body van het voetbalshirt is lichtblauw en de mouwen zijn donkerblauw. Verder is het FC Utrecht uittenue uitgerust met een polokraag en staan alle logo's in het wit op het tenue. De rechterborst bevat de swoosh van Nike en de andere borst is uitgerust met een speciaal logo ter ere van het 50 jarig bestaan van de club. Rondom het logo bevindt zich een lauwerkrans en daaronder staat de tekst: 1970-2020 – 50 jaar. De badge is gemaakt van siliconen. Vanaf dit seizoen is T-Mobile de hoofdsponsor van de plaatselijke FC en prijkt op het midden van het tenue. Verder is de voorkant van het uitshirt uitgerust met een speciale structuur van ruiten met daarin dunne strepen. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje met daarop ook de logo's van de club en Nike. Bovendien prijkt het logo van DASSY op de broekjes. De kousen zijn lichtblauw met twee blauwe banen en een zwarte swoosh van Nike.

Zoals alle tenues van Nike zijn de FC Utrecht voetbalshirts 2020-2021 uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en afvoer van zweet. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe FC Utrecht uitshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Kerk, Warmerdam, Klaiber, Janssen, St Jago, Sané, Arweiler en nog meer spelers. De plaatselijke FC draagt dit seizoen overigens ook een roze FC Utrecht uitshirt. 

FC Utrecht voetbalshirt bestellen

Het FC Utrecht uitshirt 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de officiële webshop van FC Utrecht. Hier kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Ben je op zoek naar een gaaf retro voetbalshirt van de club? Check het dan in de onderstaande winkel. Hier bestel je het retro voetbalshirt voor een prijs van € 59,95. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking. Directe levering!

Bestel je FC Utrecht retro voetbalshirt in deze winkel! 

FC Utrecht uitshirt 2020-2021

FC Utrecht uitshirt 2020-2021