FC Utrecht uitshirt 2019-2020

Deze week hebben FC Utrecht en Nike ook het nieuwe uitshirt voor 2019-2020 gepresenteerd. In dit nieuwe uitshirt speelt de club van trainer John van den Brom de uitwedstrijden in de Eredivisie, de KNVB Beker en Europa League gedurende 2019-2020. Vanaf dit seizoen verzorgt Nike de tenues van de plaatselijke FC. Nike en de club uit de Domstad tekenden een contract tot 2022. Het Amerikaanse sportmerk neemt het stokje over van Hummel, dat sinds 2012 de tenues van Utrecht verzorgde.

Zwart/roze FC Utrecht voetbalshirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe uitshirt werd door Utrecht en Nike gelanceerd met dezelfde leus als het FC Utrecht thuisshirt: HONOUR & PRIDE. Het nieuwe uittenue is geïnspireerd door het Vapor template van Nike. Dit komt met name terug in de hals van het tenue. Dit is een combinatie tussen een diagonale en rechte hals. Bovendien bevatten de mouwen van het FC Utrecht uitshirt zigzagstrepen in het roze en zwart. De body van het voetbalshirt is geheel zwart. Verder bevat het tenue nog opvallende details. De linkerborst van het Utrecht shirt bevat het logo van de club in het wit met een roze gloed. Een ander detail van het Utrecht uitshirt komt terug in de rugnummers. Hierin is namelijk de Domtoren verwerkt. De bovenkant van de achterkant van het shirt bevat bovendien de logo’s van de clubs die in 1970 tot FC Utrecht gefuseerd zijn:  DOS, Elinkwijk & Velox. De swoosh van Nike op de rechterborst is ook wit en op het midden van de tenues staat het logo van sponsor ZORG VAN DE ZAAK. De linkermouw is uitgerust met het logo van subsponsor DASSY. De achterkant van het FC Utrecht uitshirt voor 2019-2020 bevat verder een fel roze taping in de nek en op de achterkant van het tenue staat ook nog sponsor T-MOBILE. Het nieuwe uittenue van Utrecht wordt compleet gemaakt door een geheel zwart voetbalbroekje met witte logo’s. De kousen van het uittenue zijn ook zwart met op het midden een grijze band met daarin een witte swoosh van Nike. Uiteraard zijn de FC Utrecht tenues weer uitgerust met de Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de shirts die vanaf nu gedragen worden door spelers als Emanuelson, Kerk, Janssen, Cerny, Klaiber, Venema, Van der Maarel en nog meer spelers.

FC Utrecht voetbalshirt bestellen

Het FC Utrecht uitshirt voor 2019-2020 kun je vanaf nu bestellen in de officiële webshop van FC Utrecht. Ben je op zoek naar een gaaf retro voetbalshirt van de club? Check het dan in de onderstaande winkel. Hier bestel je het retro voetbalshirt voor een prijs van € 59,95. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking. Directe levering!

Bestel je FC Utrecht voetbalshirt in deze winkel!