FC Utrecht thuisshirt 2019-2020

FC Utrecht en Nike hebben dit weekend het nieuwe thuisshirt voor 2019-2020 officieel gelanceerd met de leus: ''HONOR & PRIDE.'' Vanaf dit seizoen verzorgt het Amerikaanse sportmerk namelijk de tenues van de club uit de Domstad. Beide partijen tekenden eerder dit jaar een overeenkomst voor de duur van drie seizoenen. Nike vervangt Hummel. Het Deense sportmerk verzorgde sinds 2012 de tenues van de plaatselijke FC. In de nieuwe voetbalshirt speelt FC Utrecht de Eredivisie, KNVB Beker en Europese thuiswedstrijden in de Galgenwaard.

FC Utrecht thuis shirt en tenue 2019-2020

Het FC Utrecht thuisshirt voor 2019-2020 heeft eigenlijk het standaard design. Het shirt bevat namelijk het zogenaamde diagonale half-om-half design. De body van het voetbalshirt is verdeeld in twee diagonale vlakken. De rechterkant van het shirt is overwegend rood en de andere kant is wit. De mouwen van het nieuwe FC Utrecht voetbalshirt zijn ook geheel wit. Bovendien is het nieuwe Utrecht tenue uitgerust met een ronde hals. De rechterborst van het tenue is uitgerust met de swoosh van Nike. Deze is rood met een witte omranding. De andere borst bevat het embleem van de club en op het midden van het tenue staat sponsor ZORG VAN DE ZAAK. Ook dit seizoen bevat het nieuwe Utrecht tenue weer de logo's van de clubs waaruit het in 1970 is ontstaan: DOS, Elinkwijk en Velox. Deze staan in de nek op de achterkant van het nieuwe thuistenue. De achterkant van het nieuwe FC Utrecht voetbalshirt is bovendien uitgerust met het logo van subsponsor T-MOBILE. Het nieuwe FC Utrecht tenue voor 2019-2020 wordt dit seizoen compleet gemaakt door een geheel rood voetbalbroekje en ook de voetbalkousen zijn dit jaar geheel rood. De namen en nummers op de achterkant van de FC Utrecht tenues hebben dit seizoen een nieuwe stijl. Deze zijn zwart/wit en bevatten een print van de Dom. 

De nieuwe FC Utrecht voetbalshirts zijn door Nike dit jaar weer uitgerust met de Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Emanuelson, Janssen, Klaiber, Dessers, Gustafson, Cerny, Kerk, Tannane en nog meer sterspelers. Check bovendien het nieuwe FC Utrecht uitshirt voor 2019-2020. 

FC Utrecht voetbalshirt bestellen

Het FC Utrecht thuisshirt voor 2019-2020 kun je vanaf nu bestellen in de officiële webshop van FC Utrecht. Ben je op zoek naar een gaaf retro voetbalshirt van de club? Check het dan in de onderstaande winkel. Hier bestel je het retro voetbalshirt voor een prijs van € 59,95. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking. Directe levering!

Bestel je FC Utrecht voetbalshirt in deze winkel!