12 juli 2016

FC Utrecht uitshirt 2016-2017

Het nieuwe FC Utrecht uitshirt voor 2016-2017 is afgelopen weekend officieel bekend gemaakt door de club en Hummel op de Open Dag van de club. In dit nieuwe shirt speelt FC Utrecht de Eredivisie en KNVB Beker uitwedstrijden gedurende 2016-2017. FC Utrecht eindigde afgelopen seizoen als vijfde in de Eredivisie en behaalde bovendien de finale van de KNVB Beker. De finale werd van Feyenoord verloren en ook de play-offs voor een Europa League ticket werd niet verzilverd, waardoor de plaatselijke FC niet in Europa speelt dit seizoen. We bespreken hieronder het nieuwe shirt van FC Utrecht.

FC Utrecht uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe FC Utrecht uitshirt voor 2016-2017 is licht blauw met navy blauwe details. Deze navy blauwe details komen terug in de navy blauw band van de rechte hals en in een subtiele lijn op de opstaande diagonale kraag. Deze speciale kraag is afgeleid van de kraag van rugby shirts. Ook de bies aan de onderkant van de mouwen is navy blauw. Dit geldt bovendien voor de trademark strepen van Kledingsponsor Hummel. Het logo van het Deense sportmerk staat op het midden van de borst. Hummel is sinds 2012 verbonden aan de club. De linker borst van het shirt bevat het embleem van Utrecht in het navy blauw en licht blauw. Ook de andere borst bevat een speciale badge. Hier bevindt zich namelijk het embleem van de Utrechtse Dom. Hoofdsponsor Zorg van de Zaak versiert het midden van het shirt. Het bedrijf is sinds 2015-2016 de hoofdsponsor van FC Utrecht. De achterkant van het shirt bevat subsponsor TELE2. Het nieuwe FC Utrecht uittenue wordt gecompleteerd door een navy blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten de Hummel trademark tekens. Op de shorts staan ook de logo's van de club en HUMMEL. De kousen zijn geheel blauw en bevatten het logo van de club in het navy blauw. Check hieronder de foto's van het nieuwe FC Utrecht shirt waarin spelers als Barazite, Ramselaar, Ayoub, Leeuwin, Letschert, van der Maarel en nog meer spelers komend jaar zullen spelen. Check bovendien het nieuwe FC Utrecht thuisshirt voor 2016-2017.

FC Utrecht voetbalshirt 2016-2017 kopen

Het nieuwe FC Utrecht shirt voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops. Het shirt heeft voor kinderen een prijs van € 50,- en voor volwassenen een prijs van € 60. Hier kan je je Utrecht voetbalshirt ook laten voorzien van de officiële bedrukking van jouw favoriete speler of een eigen naam en nummer. Wil je andere FC Utrecht producten kopen? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen! Directe levering!

Koop het nieuwe FC Utrecht shirt in de fanshop


Fc -utrecht -uit -shirt -2016-2017

Utrecht -uit -shirt -2016-2017

Bron: FC UTRECHT.nl