De nieuwe FC Porto voetbalshirts zijn dit weekend officieel bekend gemaakt door de Portugse club en teamkledingsponsor Nike. In deze voetbalshirts speelt FC Porto de wedstrijden in de Portugse competitie en Champions League gedurende het seizoen 2012-2013. Het FC Porto thuisshirt wordt gekenmerkt door de brede witte baan over het midden van het shirt. Deze baan wordt geflankeerd door twee dunnere blauwe banen aan de zijkant van het shirt. De mouwen van het FC Porto thuisshirt zijn wit met een brede zwarte baan aan de onderkant.

Ook subsponsor TMN staat op de mouwen. Verder is het FC Porto thuisshirt voorzien van een ronde zwarte kraag en staat het logo van Nike op de rechter borst. De linker borst bevat het FC Porto embleem en het midden van de borst een Portugal schild. Hoofdsponsor MEO staat op het midden van het Porto thuisshirt.

Het FC Porto uitshirt 2012-2013 wordt gekenmerkt door de donker paarse en de lichter paarse horizontale banen over het shirt. Ook het FC Porto uitshirt is voorzien van een ronde kraag en bevat een zwarte baan aan de onderkant van de mouwen. De logo's van FC Porto en Nike en het Portugese schild staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. TMN staat op het midden van het uitshirt en MEO op de mouwen. Check hieronder de foto's van de nieuwe FC Porto voetbalshirts 2012-2013. De FC Porto shirts kan je vanaf medio Augustus 2012 kopen in de online voetbalshop van Subside Sports.

Koop het hier! & geefje mening hieronder!

FC Porto voetbalshirts 2012-2013

FC Porto voetbalshirts 2012-2013