21 juni 2016

FC Porto keepersshirt 2016-2017

Tegelijkertijd met de nieuwe voetbalshirts van de club, hebben FC Porto en New Balance ook de nieuwe keepersshirts van de Portugese club gelanceerd. Deze shirts zullen onder andere gedragen worden door Iker Casillas, Helton en Sa gedragen worden gedurende 2016-2017. De club en FC Porto hebben twee verschillende keepersshirts gelanceerd, welke we hieronder kort bespreken. Beide shirts hebben hetzelfde template.

Het eerste keepersshirt van FC Porto voor 2016-2017 is overwegend oranje en bevat een rechte hals met daaronder een v-design in het zwart/wit. Deze zwarte en witte accenten komen ook terug in een vlak over de schouders en mouwen. Op de borst staan de logo's van de club en FC Porto. Het logo van hoofdsponsor MEO versiert het midden van het voetbalshirt en op de achterkant staat subsponsor SUPER BOCK met daarboven de naam van de club. Het andere keepersshirt van de club heeft hetzelfde design. Dit shirt is echter overwegend grijs en bevat ook een rechte hals met daaronder een v-design. Dit v-design is zwart/geel. Deze kleuren komen ook weer terug in een vlak aan de bovenkant van de schouders. De logo's van de club, New Balance, MEO en Super Bock staan op dezelfde plek als op het andere keepersshirts. Alle nieuwe tenues van FC Porto zijn uitgerust met het New Balance Dry systeem. Dit systeem zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto's van de nieuwe keepersshirts en tenues, welke komend seizoen gedragen gaan worden door Casillas, Helton en Sa!

De nieuwe shirts van FC Porto voor 2016-2017 kan je per direct kopen in de onderstaande shops. Het shirt voor volwassenen heeft een prijs van ongeveer € 85,- en voor kinderen € 75,-. Hier kan je je shirt ook laten voorzien van de bedrukking van jouw favoriete speler of een eigen naam en nummer. Wil je andere producten van de Portugese club kopen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending!

Koop het nieuwe Porto shirt in deze FC Porto STORE


Fc -porto -keepersshirt -2016-2017