21 juni 2016

FC Porto 3e shirt 2016-2017

FC Porto heeft komend seizoen ook een 3e shirt. In dit nieuwe alternatieve uitshirt speelt FC Porto de uitwedstrijden in de Portugese competitie en in Europa gedurende 2016-2017. De lancering van het nieuwe FC Porto shirt volgt op de lancering van het nieuwe thuisshirt en uitshirt van de Portugese club vorige week. We bespreken het design van het nieuwe shirt hieronder.

FC Porto 3e shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe FC Porto 3e shirt voor 2016-2017 is overwegend geel. Voor deze kleur is door FC Porto en kledingsponsor New Balance gekozen om tegenstanders te imponeren, zo valt op de website van de club te lezen. Verder wordt het shirt gekenmerkt door de verticale banen in twee tinten geel en een baan met een zigzagpatroon. Voor dit patroon is gekozen om tegenstanders te ontregelen. Verder bevat het shirt verschillende blauwe details. Deze blauwe details zijn te vinden in de v-hals, in een vlak op de linker schouder en een klein vlak aan de linkerkant van het voetbalshirt. Het logo van kledingsponsor New Balance versiert de linker borst, terwijl het logo van de club, die haar thuiswedstrijden speelt in het Estadio Do Dragao, op de linker borst prijkt. Het logo van sponsor MEO versiert het midden van het shirt en op de achterkant van het shirt staat het logo van SUPER BOCK. De achterkant van het shirt bevat ook de naam van de club. Een speciaal detail is te vinden aan de binnenkant van de kraag. Hier staat namelijk de titel van het clublied van de plaatselijke FC: ''PORTO! PORTO! PORTO!''. Deze leus komt bovendien terug aan de binnenkant van de onderkant van het voetbalshirt. Het nieuwe alternatieve uitshirt van FC Porto wordt gecompleteerd door een geel voetbalbroekje met blauwe details. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen. Op beide items staan uitingen van de club en FC Porto. Check hieronder de foto's van het nieuwe 3e shirt en tenue van FC Porto. De nieuwe tenues zijn door New Balance uitgerust met het New Balance Dry systeem, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. In dit nieuwe tenue schitteren sterren als Hector Herrera, Brahimi, Layun, Corona, Suk, Aboubakar en nog meer sterren van de club. Check ook het nieuwe FC Porto thuisshirt 2016-2017 en  FC Porto uitshirt voor 2016-2017, welke gebaseerd is op het sterrenbeeld van de draak.

FC Porto shirt 2016-2017 kopen

Het nieuwe FC Porto thuisshirt voor 2016-2017 kan je per direct kopen in de onderstaande shops voor volwassenen en kinderen. Het shirt voor volwassenen heeft een prijs van ongeveer € 85,- en voor kinderen € 75,-. Hier kan je je shirt ook laten voorzien van de bedrukking van jouw favoriete speler of een eigen naam en nummer. Wil je andere producten van de Portugese club kopen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending!

Koop het nieuwe Porto shirt in deze FC Porto STORE

Fc -porto -shirt -3-2016-2017

Fc -porto -3e -voetbalshirt -2016-2017