FC Krasnodar voetbalshirts 2020-2021

 

FC Krasnodar en kledingsponsor Puma hebben afgelopen week ook de nieuwe FC Krasnodar voetbalshirts 2020-2021 officieel gepresenteerd. In deze tenues speelt de Russische club de wedstrijden in de Russische competitie, de beker en in Europa gedurende dit seizoen. Sinds de zomer van 2016 is Puma kledingsponsor van de nummer twee van Rusland van afgelopen seizoen en ook dit seizoen is het Duitse sportmerk weer verantwoordelijk voor de productie van de tenues van de in 2008 opgerichte club.

FC Krasnodar thuisshirt 2020-2021

Alle FC Krasnodar voetbalshirts 2020-2021 hebben hetzelfde standaard template van Puma, dat het Duitse sportmerk ook gebruikt heeft voor het PSV 3e voetbalshirt. Dit template heeft het Goal template. Het FC Krasnodar thuisshirt is geheel groen en bevat een all-over print van zeshoeken over het tenue. Deze zeshoeken zijn weer verdeeld in diagonale en horizontale lijnen. Het logo van Puma prijkt in het wit op de rechterborst en de mouwen en het clublogo staat op de linkerborst. Verder bevatten het thuistenue van Krasnodar een v-hals en prijkt op het midden van de tenues het logo van sponsor Winline. Een speciaal detail bevindt zich nog in de nek van het tenue. Hierin zijn vier ruiten verwerkt. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje en groene kousen.

FC Krasnodar uitshirt en 3e shirt 2020-2021

Het FC Krasnodar uitshirt 2020-2021 bevat dezelfde all-over print over de body van het tenue en is wit met een zilveren print en een ronde hals. De logo’s van de club en sponsoren staan op dezelfde plek als op het thuisshirt en het uittenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en witte kousen. Het alternatieve uitshirt of 3e shirt van FC Krasnodar heeft ook het standaard Goal template, maar is zwart. Het opvallende aan dit tenue is dat de logo’s van de club en Puma op dit tenue fel geel zijn. Ook dit voetbalshirt bevat een ronde hals. Het broekje en de kousen van dit tenue zijn ook zwart. Alle Puma tenues zijn dit jaar weer uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Krasnodar tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Cabella, Vilhena, Berg, Claesson, Smolnikov, Wanderson en andere spelers.

FC Krasnodar voetbalshirt bestellen

Het nieuwe FC Krasnodar voetbalshirt is vanaf medio september te bestellen in de onderstaande webshop. Vooralsnog is het shirt alleen te bestellen in voor volwassenen in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van het shirt is ongeveer € 84,95. In deze shop is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je naam en rugnummer. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Krasnodar shirt in DEZE SHOP

FC Krasnodar thuisshirt 2020-2021