FC Krasnodar derde wedstrijdshirt 2021-2022

Het Duitse sportmerk Puma heeft negen nieuwe derde wedstrijdshirts tegelijk gelanceerd. Eén van deze shirts is het nieuwe derde wedstrijdshirt van Krasnodar, de club waar Nederlander Tonny Vilhena speelt. Het nieuwe derde wedstrijdshirt wordt gedragen in de Premiera Liga en de Russische beker gedurende het seizoen 2021-2022. Afgelopen seizoen eindigde Krasnodar FC op de tiende plek in de competitie en hopen dit seizoen weer mee te doen voor Europees voetbal. Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe derde wedstrijdtenue van FC Krasnodar? Check de details hieronder!

FC Krasnodar derde wedstrijdshirt 2021-2022

Alle derde wedstrijdshirts van de clubs waarvan Puma kledingsponsor is, hebben dit jaar een innoverende en revolutionaire design. Het nieuwe derde wedstrijdshirt van FC Krasnodar is een mix van streetwear en voetbal en dit is dan ook waar het nieuwe derde wedstrijdshirt van Krasnodar op is geïnspireerd. Het opvallendste kenmerk van het design is dat de clubbadge van FC Krasnodar niet terug te vinden is op het shirt. Deze is vervangen door de naam van de club, in het Russisch. Deze is centraal op het shirt geplaatst. Boven de naam van de club is het logo van Puma geplaatst, deze is turquoise van kleur en onder de naam staat shirtsponsor Winline. Ook lopen er twee horizontale strepen in de kleur turquoise op het shirt. De basiskleur van het shirt is wit en heeft zwarte details. Deze komen terug in de biesjes aan de onderkant van de mouwen en in een strip over de schouders van het shirt. In de achterkant van de kraag staat het clubwapen van Krasnodar. Deze is zilver van kleur. Het nieuwe FC Krasnodar derde wedstrijdtenue voor het seizoen 2021-2022 wordt gecompleteerd door een witte voetbalbroek en witte kousen. Hierop zijn ook de logo’s van de club en van Puma geplaatst Op de kousen zijn ook twee turquoise lijnen te zien. Hiertussen zijn de initialen van de club en de springende poema van het Duitse merk geplaats. Zoals bij alle voetbalshirts van Puma, wordt ook bij dit nieuwe tenue de Puma DryCell technologie gebruikt. Deze zorgt voor de afvoer van vocht en ventilatie tijdens de wedstrijden zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder nog meer foto’s van het nieuwe tenue, dat vanaf nu gedragen gaat worden door O.a. Tonny Vilhena en zijn teamgenoten.

FC Krasnodar voetbalshirt bestellen

Het nieuwe FC Krasnodar derde wedstrijdshirt voor het seizoen 2021-2022 is vanaf nu te betellen voor zowel kinderen als volwassenen. Voor volwassenen (Maten S, M, L, XL en XXL) heeft het shirt een prijs van € 89,95. Voor kinderen ben je iets goedkoper uit namelijk € 69,95 (Maten 128, 140, 152, 164 en 176) De Broekjes zijn te bestellen vanaf € 34,95 en de kousen kosten € 17,95. Check de nieuwe FC Krasnodar voetbalshirts in de onderstaande shops! Directe levering gegarandeerd!

Bestel je FC Krasnodar shirts in de officiële Puma Shop    

of in DEZE SHOP