FC Krasnodar voetbalshirts 2019-2020

De Russische club FC Krasnodar en kledingsponsor Puma hebben dit weekend de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 officieel bekend gemaakt. In deze tenues speelt de club de wedstrijden in de Russische Premjer League, de beker en Champions of Europa League gedurende 2019-2020. Puma is sinds 2016 kledingsponsor van de nieuwe club van Tony Vilhena en is ook dit seizoen verantwoordelijk voor het design en de productie van het nieuwe thuisshirt en uitshirt van ‘’Byki.’’

FC Krasnodar thuisshirt 2019-2020

Het FC Krasnodar thuisshirt voor 2019-20 heeft een opvallend design. Het tenue bevat een all-over print van groen/zwarte diamanten over het tenue. Deze print symboliseert de Shukhovskaya toren, wat een bezienswaardigheid is in de stad. Het thuistenue is een combinatie van groen en zwart. De mouwen van het thuistenue zijn geheel zwart en bovendien bevat het tenue een ronde hals in het zwart. Op de borst prijken de logo’s van de club en FC Krasnodar in het zilver. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de onderkant een groene band. De kousen zijn geheel zwart.

FC Krasnodar uitshirt 2019-2020

Het FC Krasnodar uitshirt voor 2019-2020 is wit en bevat een design van zilveren golven over het tenue. Dit betreft het Puma Cup template. Het tenue van Krasnodar heeft precies hetzelfde design als het uitshirt van Egypte. Het uitshirt bevat een ronde hals en het logo van de club en Puma staan op de borst. Het logo van het Duitse sportmerk prijkt ook op beide mouwen. Het uittenue van de Russen wordt compleet gemaakt door een wit broekje en witte kousen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Krasnodar tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Vilhena, Ari, Claesson, Gazinski, Ramirez, Ignatjev en andere sterspelers.

FC Krasnodar voetbalshirt bestellen

Het nieuwe FC Krasnodar voetbalshirt voor 2019-20 kan je vanaf medio september bestellen in de onderstaande winkel. Dit shirt kan je vooralsnog alleen voor volwassenen bestellen. Dit kan in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van het shirt is ongeveer € 84,95. In deze online shop kan je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Krasnodar shirt in deze SHOP!