FC Eindhoven voetbalshirts 2020-2021

FC Eindhoven en kledingsponsor Nike hebben inmiddels ook de nieuwe FC Eindhoven voetbalshirts 2020-2021 gelanceerd. In deze tenues speelt de Brabantse club de Eerste Divisie en KNVB Beker wedstrijden dit seizoen. De plaatselijke FC eindigde afgelopen seizoen op een dertiende plek in de Eerste Divisie en speelt haar thuiswedstrijden in het Jan Louwers Stadion. Ook dit seizoen is Nike weer verantwoordelijk voor de productie en het design van de tenues. Deze functie heeft het sportmerk sinds vorig jaar zomer.

FC Eindhoven thuisshirt 2020-2021

Het nieuwe FC Eindhoven thuisshirt 2020-2021 is een eerbetoon aan de stad Eindhoven. De body van het tenue bevat de iconische blauwe en witte banen en in de middelste blauwe baan is de vibe, het beeldmerk van Eindhoven verwerkt. Deze zigzagbaan bevindt zich op het midden van de borst en symboliseert de energie en de sfeer van de stad. Verder bevat het tenue blauwe mouwen en is het uitgerust met een v-hals met aan de achterkant een zwarte band. Dit is ook de kleur van de swoosh van Nike op de rechterborst. De linkerborst bevat het clublogo met daaronder de tekst: ‘’Since 1909.’’ Hoofdsponsor VDL prijkt op het midden van de tenues en de achterkant van het tenue bevat de logo’s van Starline en Hermes. Het thuistenue van FC Eindhoven wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en blauw/wit geblokte kousen.

FC Eindhoven uitshirt 2020-2021

Het FC Eindhoven uitshirt 2020-2021 is gebaseerd op het standaard Nike Trophy IV template. Dit template wordt door Nike ook gebruikt voor het AZ 3e shirt. De body van het tenue is zilver en de mouwen van het voetbalshirt zijn oranje. Verder wordt dit tenue gekenmerkt door de polokraag. De logo’s van de club en alle sponsoren staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. De vibe graphic prijkt op het uitshirt aan de bovenzijde van de achterkant. Het uittenue van de Eindhovenaren wordt compleet gemaakt door een oranje voetbalbroekje en zilveren/grijze kousen. Alle Nike tenues zijn dit seizoen uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van zweet/vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe FC Eindhoven tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als de Rooij, Vermeulen, Van den Eynden, Sleegers, Amevor, Peijnenburg en nog meer spelers.

De nieuwe FC Eindhoven tenues kun je vooralsnog alleen bestellen in de online clubshop van de Brabantse voetbalclub. Wil je andere voetbalshirts voor 2020-2021 kopen? Check ze exclusief in deze WINKEL!

FC Eindhoven thuisshirt 2020-2021

FC Eindhoven uitshirt 2020-2021

FC Eindhoven uittenue 2020-2021