16 augustus 2017

FC Eindhoven voetbalshirts 2017-2018

De nieuwe FC Eindhoven voetbalshirts voor 2017-2018 zijn inmiddels ook bekend. Dit zijn dezelfde shirts als de Brabantse club droeg tijdens het seizoen 2016-2017. In deze shirts speelt Eindhoven de Jupiler League en KNVB Beker wedstrijden gedurende dit seizoen. Het Spaanse merk JOMA is kledingsponsor van de club die dit seizoen onder leiding staat van de van VVSB overgekomen trainer Wilfred van Leeuwen. Het merk verzorgt sinds 2013 de kleding van de Eindhovenaren en beide partijen hebben een langjarig contract. Check hieronder de details van het nieuwe thuisshirt en uitshirt van de Eerste divisionist.

FC Eindhoven thuisshirt 2017-2018

Het FC Eindhoven shirt heeft het bekende design. Het shirt wordt namelijk gekenmerkt door de blauwe en witte verticale banen over het shirt. Verder is het shirt dit seizoen uitgerust met een v-hals in het blauw. De kraag is verder wit. Het logo van JOMA staat op de rechter borst en de trademark tekens van het Spaanse sportmerk staan op de schouders en mouwen. De linker borst is uitgerust met het logo van de Brabanders en onder het logo staat de tekst: SINCE 1909. Hoofdsponsor VDL staat op het midden van het shirt. Verder bevat de achterkant van het tenue een blauw vlak, waarin de namen en nummers van de spelers staan. Subsponsor STARLINE staat aan de bovenkant.Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw broekje en blauw/wit gestreepte kousen.

FC Eindhoven uitshirt 2017-2018

Het FC Eindhoven uitshirt voor 2017-2018 is dit jaar geheel zwart met een ronde hals. De logo's van de club, JOMA en VDL versieren het midden van het shirt en dit tenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje en zwarte kousen.

Dit shirt is vooralsnog alleen te koop in de fanshop van de club en ook in de online fanshop van FC Eindhoven. Wil je andere voetbalshirts voor 2017-2018 kopen? Check ze exclusief in deze WINKEL!