Barcelona trainingspak 2021 kinderen

De nieuwe Barcelona X Nike collectie bevat ook een nieuw FC Barcelona trainingspak 2021 voor kinderen. Sterker nog, de collectie bevat twee verschillende nieuwe trainingspakken in kindermaten. Deze nieuwe pakken worden door de spelers van FC Barcelona gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden in de tweede seizoenshelft van 2020-2021, dus van januari tot en met mei 2022. Het verschil tussen beide nieuwe Barcelona kids trainingspakken is dat ene pak bestaat uit een training sweater en een trainingsbroek en het andere pak uit een trainingsjack en trainingsbroek.

FC Barcelona trainingspak met training sweater 2021

We bespreken eerst het FC Barcelona trainingspak met de training sweater. Dit pak ziet er hetzelfde uit als het besproken FC Barcelona trainingspak 2021. De nieuwe collectie van de equipe van trainer Ronald Koeman staat geheel in het teken van de mozaïek kunstwerken van Antoni Gaudi in het Park Güell in Barcelona. Het nieuwe trainingspak is dan ook een kleurig geheel en heeft verder de kenmerken van het Strike template van Nike. De body van de Barcelona trainingstrui voor kinderen is blauw en verder bevat de training sweater zowel roze als lichtblauwe details. De mouwen zijn lichtblauw en zijn uitgerust met een all-over print van verticale, ovale vormen. Bovendien bevatten de mouwen een diagonale band in het roze. Dit is ook de kleur van de swoosh op de rechterborst en het clublogo op de andere borst. Sponsor BEKO prijkt in het wit op het midden van de FC Barcelona trainingstrui 2021. De training top is verder voorzien van een hoge hals met een rits tot de borst. Een ander kenmerk van de Barcelona training sweater zijn de duimgaten aan de onderzijde van de mouwen. Hierdoor valt de training top nog beter om het lichaam. De achterkant van de top is wat langer en dit biedt net wat extra bescherming. Beide nieuwe FC Barcelona trainingspakken worden compleet gemaakt door een blauwe trainingsbroek met roze logo's en een diagonale band onder deze logo's. De nieuwe Barcelona trainingsbroek 2021 is verder uitgerust met een tailleband aan de bovenkant. Hiermee kun je zelf de fit verstellen. De zijkanten van de trainingsbroek zijn voorzien van zakken met rits, waarin je spullen op kunt bergen. De onderzijde van de trainingsbroek is uitgerust met een enkelritsen en verder heeft de broek een toelopende fit. Dit betekent dat de Barcelona trainingsbroek strak valt om de enkels en kuiten.

FC Barcelona trainingspak met trainingsjack 2021

Het andere FC Barcelona trainingspak 2021 voor kinderen bestaat dus uit een trainingsjack en een trainingsbroek. De trainingsbroek is hetzelfde als het hierboven beschreven trainingspak. Een verschil met dit trainingsbroek is dat je de training sweater en trainingsbroek los van elkaar kunt bestellen en dit trainingspak alleen als één geheel kunt bestellen. Het trainingspak met trainingsjack is wel goedkoper. Daar vertellen we straks meer over. Het trainingsjack van dit Barcelona trainingspak voor kinderen is geheel blauw met roze logo's op de borst en een diagonale roze band op de mouwen. Onder het Barcelona logo staat het logo van BEKO in het wit. Verder heeft het Barcelona trainingsjack de bekende technische kenmerken. Het jack is voorzien van een hoge hals met een doorlopende rits. Bovendien is dit trainingspak voorzien van twee zakken met rits aan de zijkanten. Beide nieuwe Barcelona pakken zijn voorzien van de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe FC Barcelona trainingspakken voor kinderen voor 2021 en check ook het nieuwe FC Barcelona trainingsjack 2021.

Barcelona trainingspak kinderen bestellen

Het Barcelona trainingspak met training sweater heeft een prijs van totaal € 109,90 (€ 54,95 voor beide items los) voor kinderen en het trainingspak met jack is € 99,95. Beide trainingspakken zijn beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164 en 176. Voor baby's en kleuters scoor je het pak met jack al vanaf € 59,95. Check ook andere nieuwe trainingskleding van de Catalanen in de onderstaande winkels. Directe levering!

Bestel je FC Barcelona trainingspak voor kinderen direct in deze SHOP! 

of deze winkel! 

of deze SHOP!

Barcelona trainingspak 2021

Barcelona trainingspak kinderen 2021