Barcelona trainingsjack 2021

Barcelona en Nike hebben vandaag de nieuwe FC Barcelona X Nike trainingscollectie 2021 gelanceerd en deze collectie bevat ook een nieuwe trainingsjack en een windrunner. Het trainingsjack wordt door de spelers gedragen tijdens de opkomst op het veld, vlak voordat de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden beginnen in de tweede seizoenshelft van 2020-2021, dus van januari tot mei 2021. Het windjack wordt weinig door de spelers gedragen, maar is een mooie toevoeging op de kleurige collectie, welke ook nieuw Barcelona trainingspak 2021 bevat.

FC Barcelona JDI trainingsjack 2021

Het Barcelona trainingsjack 2021 heeft een nieuw template en wordt om die reden ook het JDI jack genoemd. Dit template heeft een retro achtig design en dit komt met name door de taping over de schouders en mouwen. Het Barcelona trainingsjack 2021 is overwegend blauw (Deep Royal Blue) en bevat zowel lichtblauwe als fel rode/roze details. De taping over de schouders en mouwen is lichtblauw (Oracle Aqua) met daarin in het roze de bijnaam van de club: Barca. Deze kleuren zijn geïnspireerd door het uitshirt dat Barcelona droeg in de periode 1992-1995, een periode waarin ook trainer Ronald Koeman voor de Catalanen speelde. Ook het Barcelona 3e shirt 2019-2020 had deze kleurencombinatie. Ook de logo's op de borst hebben deze kleuren. De swoosh van Nike is lichtblauw en het FC Barcelona logo op de linkerborst is een combinatie van roze en blauw. Verder bevat het nieuwe Barcelona trainingsjack de gebruikelijke accenten. Het jack heeft een hoge hals met doorlopende rits en de zijkanten van het trainingsjack zijn voorzien van twee zakken met een rits, waarin spullen opgeborgen kunnen worden. Bovendien is het jack uitgerust met een tailleband, voor de perfecte pasvorm. Wel is het jack gemaakt van een zogenaamd jerseystof. Dit betreft een zacht en glad soort polyester. Dit trainingsjack kun je combineren met de JDI trainingsbroek. Deze trainingsbroek heeft dezelfde retro look als het trainingsjack en is ook blauw met de lichtblauwe retro taping aan de zijkanten.

FC Barcelona windrunner 2021

De Barcelona windrunner 2021 heeft dezelfde kleurencombinatie als het trainingsjack en nieuwe Barcelona trainingsshirt 2021. De body van het windjack is aan de bovenzijde blauw en aan de onderkant donkerblauw. De mouwen hebben ook twee kleuren. Deze zijn aan de bovenkant fel rood en aan de onderzijde lichtblauw. Verder is de windrunner uitgerust met een hoge hals. Dit gedeelte is fel geel en de capuchon van de windrunner is rood met een blauwe rand. De swoosh van Nike op de rechterborst is lichtblauw en het logo van de Catalaanse voetbalclub is een combinatie van blauw en rood. De kleuren zijn geïnspireerd door de mozaïek kunstwerken van Gaudi in het Park Guel in de stad. De FC Barcelona windrunner bevat verder de iconische kenmerken. Het jack is voorzien van een extra laagje ripstopmateriaal. Kenmerkend aan deze stof is dat het water en wind goed omstoot. De achterzijde van het Barcelona windjack 2021 is voorzien van een opening voor de perfecte ventilatie. Verder is de achterzijde van het jack iets langer, zodat dit de spelers een nog betere bescherming biedt. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe collectie, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Messi, de Jong, Griezmann, Ansu Fati, Coutinho, Dest, Dembele en nog meer spelers.

Barcelona trainingsjacks 2021 bestellen

Het FC Barcelona JDI trainingsjack 2021 en de windrunner kun je vanaf nu bestellen. Het trainingsjack heeft voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) een prijs van € 74,95 en de windrunner is € 94,95. De JDI retro trainingsbroek heeft een prijs van € 64,95. Check ook nog meer andere Barcelona trainingskleding in de onderstaande winkels.

Bestel je FC Barcelona trainingsjack direct in deze SHOP! 

of deze winkel! 

of deze SHOP!

FC Barcelona trainingsjack 2021

Barcelona windrunner 2021