FC Barcelona tech pak joggingpak 2020-2021

De spelers van FC Barcelona dragen ook deze herfst en winter weer een nieuw Barcelona Nike tech fleece joggingpak. Dit pak is onderdeel van de collectie rondom het Barcelona 3e shirt 2020-2021. Dit betreft het tenue waarin het keurkorps van Ronald Koeman vooral de uitwedstrijden in de Champions League speelt in 2020-2021. Het tech fleece pak heeft vrijwel hetzelfde thema als het voetbalshirt. Daar vertellen we straks meer over. Het pak wordt door de club vooral als presentatiepak gedragen, dus tijdens het reizen naar de wedstrijden en het verblijf in het hotel in de voorbereiding op de wedstrijden dit seizoen. Ook dit jaar bestaat het pak weer uit de bekende Nike tech fleece hoodie en een joggingbroek.

Zwart FC Barcelona tech pack vest en joggingbroek 2020-2021

Het FC Barcelona tech fleece vest 2020-2021 is dit jaar geheel zwart met zowel turquoise als roze accenten. Roze en turquoise zijn ook de kleuren van het FC Barcelona 3e shirt en zijn een verwijzing naar de kleuren van de opgaande zon (roze) in de stad en de Middellandse Zee (turquoise). De swoosh van Nike op de rechterborst is turquoise en op de andere borst prijkt in plaats van de clubbadge de bijnaam van de club (BARCA) in het roze. Ook een subtiele lijn aan de bovenzijde van de capuchon is turquoise. Het vest bevat ook nog een aantal details. Ter hoogte van de borst bevindt zich een zogenaamde chevron. Deze zogenaamde 26 graden v-baan is een verwijzing naar de v-baan van de Nike windrunners. Dat vergt een kleine uitleg. De Nike windrunners staan hoog in de hiërarchie van het kledingmerk. In 1978 werden de windrunners door Nike als één van de eerste kledingitems gelanceerd. Voor die periode was het Amerikaanse sportmerk alleen gespecialiseerd in de productie van schoenen. De v-baan is in het 42 jarig bestaan van de windrunners nooit verdwenen op de windjacks en is sinds een aantal jaar ook onderdeel van de Nike tech fleece pakken van verschillende voetbalclubs. Een ander detail bevindt zich zich ter hoogte van de zakken van de hoodie. Hier is in een speciale code verwerkt. Wanneer je deze code met de letters van het alfabet vertaalt, verschijnt de leus van Nike: JUST DO IT! Dan nog even waarom het tech fleece pak vooral perfect is om in te chillen. Het pak is namelijk gemaakt van een speciaal materiaal. Het betreft een combinatie van katoen (55%), rayon (37%) en elastaan (8%). Deze stof heeft een aantal kenmerken. Het voelt super zacht aan en houdt je bovendien warm tijdens de koude herfst en winterdagen. Bovendien is het materiaal elastisch, waardoor het perfect aansluit op het lichaam.

Het Barcelona tech fleece joggingpak wordt compleet gemaakt door een zwarte joggingbroek. De logo's op de joggingbroek zijn ook turquoise en roze. Ook het ''Just Do It'' detail bevindt zich naast de zakken van de Barcelona joggingbroek. De broek heeft verder een tailleband aan de bovenkant. Met deze band kan de fit van de broek aangepast worden. De broek heeft verder een toelopende pasvorm. Dit betekent dat de broek met name strak valt rondom de enkels en kuiten. Verder heeft de broek aan de onderkant zogenaamde cuffs. Dit betekent dat de broek perfect en strak om de enkels sluit. De broek is gemaakt van hetzelfde materiaal als het vest. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het FC Barcelona Nike tech fleece pak. In dit pak wordt dus niet getraind. Hiervoor hebben de club en Nike recentelijk het nieuwste Barcelona Champions League trainingspak gelanceerd.

FC Barcelona tech pack joggingpak bestellen

Het FC Barcelona Nike tech fleece joggingpak 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen. Het vest en de joggingbroek kun je los van elkaar bestellen. De prijs van het vest is € 119,95 en de broek is € 99,95. Het pak is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Check ook andere Barcelona trainingskleding in de onderstaande shops!

Bestel je Barcelona tech pack joggingpak direct in deze SHOP! 

of deze winkel! 

of deze SHOP!

FC Barcelona tech fleece pak 2020-2021