FC Barcelona Nike tech fleece trainingspak 2020-2021

De spelers van FC Barcelona dragen ook dit seizoen weer een nieuw Nike tech fleece trainingspak. Het tech fleece pak is het joggingspak of sweat pak dat door clubs steeds vaker als presentatiepak gebruikt wordt. Het is namelijk het perfecte pak om in te chillen of te relaxen en je in alle rust op een wedstrijd voor te bereiden. De nieuwe Barcelona collectie voor 2020-2021 bevat ook weer een nieuw tech fleece pak voor de Catalanen, welke vanaf nu door alle sterren van de Spaanse club gedragen wordt. Qua kleuren haalt het pak haar inspiratie uit de kleuren van het nieuwe Barcelona thuisshirt en ook de kleuren van de Catalaanse vlag. Check!

FC Barcelona tech fleece vest en joggingsbroek 2020-2021

Ook dit seizoen bestaat het FC Barcelona Nike tech fleece pak 2020-2021 uit een vest en een joggingsbroek. Het vest is dit jaar overwegend bordeaux rood met blauwe accenten. De doorlopende rits is lauw en hetzelfde geldt voor de brede taping aan de zijkanten van de mouwen. Daarnaast bevat het joggingspak gele accenten. De swoosh en het logo van de club zijn namelijk geel. Deze gele details zijn natuurlijk niet geheel ontoevallig gekozen. Allereerst vormen rood en geel de kleuren van de Catalaanse vlag, La Senyera. Daarnaast bevat het nieuwe Barcelona tenue dit seizoen gele accenten. Dit verwijst naar de Barcelona voetbalshirts van 100 jaar geleden. Destijds bevatten de voetbalshirts van Blaugrana voor het eerst gele accenten. De nieuwe collectie van de Catalaanse club is daarnaast een ode aan het Barcelona thuisshirt van 2010-2011, een seizoen waarin Barcelona onder leiding van Pep Guardiola de Champions League won en kampioen van Spanje werd. Tot zover het verhaal achter het nieuwe trainingspak. Qua functionele details heeft Nike niks veranderd in vergelijking met vorig seizoen. Het vest of de tech fleece hoodie is gemaakt van een speciaal fleece materiaal (69% katoen, 31% polyester), welke als kenmerk heeft dat het zacht aanvoelt en je warm houdt. Het vest is verder uitgerust met een hoge capuchon en de zijkanten van het vest bevatten twee zakken.

Het Barcelona tech fleece pak 2020-2021 wordt compleet gemaakt door een blauwe joggingsbroek, welke is gemaakt van hetzelfde materiaal als het vest. Ook de logo’s op deze Barcelona trainingsbroek zijn geel en bovendien bevat deze sweat trainingsbroek een diagonale band aan de zijkanten. Deze zwarte band is kenmerkend voor het nieuwe Nike Strike template. In deze band is een zak met een rits verwerkt en bovendien bevat de broek aan de bovenkant twee zakken. Verder is de broek voorzien van een tailleband me trekkoord en de onderkant van de pijpen zijn uitgerust met cuffs, waardoor deze Barcelona trainingsbroek zeker strak om de enkels en kuiten valt. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe FC Barcelona tech fleece pak 2020-2021. Dit pak wordt dus niet gedragen tijdens de trainingen. Hiervoor hebben de club en Nike een ander Barcelona trainingspak gelanceerd.

FC Barcelona tech fleece pak bestellen

Het rood/blauw/gele Barcelona tech fleece joggingspak kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. Het vest en de broek kun je los van elkaar bestellen. Voor kinderen is het vest € 89,95 en voor volwassenen € 119,95. De joggingsbroek is € 69,95 voor kinderen en € 99,95 voor volwassenen. Het pak is beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Directe levering!

Bestel je Barcelona tech fleece pak direct in deze winkel! 

of deze webshop! 

of deze winkel!

Barcelona tech fleece vest 2020-2021

Barcelona tech fleece broek 2020-2021