Excelsior Moeskroen voetbalshirts 2019-2020

Excelsior Moeskroen en de nieuwe kledingsponsor Uhlsport hebben inmiddels ook de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 officieel gelanceerd. In deze tenues speelt de club van trainer Bernd Hollerbach de Belgische Jupiler Pro League en bekerwedstrijden gedurende 2019-2020. Vanaf dit seizoen verzorgt het Duitse sportmerk Uhlsport de tenues van Moeskroen. Beide partijen tekenden deze zomer een deal voor de duur van vier seizoenen, waardoor het merk in ieder geval tot 2023 kledingsponsor van Excelsior Moeskroen blijft. Het sportmerk is momenteel ook kledingsponsor van FC Köln en Fortuna Düsseldorf.

Excelsior Moeskroen thuisshirt 2019-2020

Het Excelsior Moeskroen thuisshirt voor 2019-2002 is overwegend rood en wordt gekenmerkt door een wit blok over de borst. In dit witte blok is in het midden het logo van de club verwerkt met daarnaast de logo’s van Stockhabo en Bataille. Het logo van Uhlsport staat ter hoogte van de rechterschouder en de trademark tekens van het sportmerk staan op de mouwen. Op het midden van het tenue prijkt het logo van STAR CASINO en dit logo staat ook op de schouders. De achterkant van het Moeskroen thuistenue is uitgerust met de logo’s van Dufour en Federelale Verzekeringen. In de nek staat bovendien de huidige jaargang: 2019-2020. Het thuistenue van Moeskroen wordt compleet gemaakt door een rood broekje en rood/witte kousen.

Excelsior Moeskroen uitshirt 2019-2020

Het Excelsior Moeskroen uitshirt voor 2019-2020 is overwegend zwart met gouden details. De ronde hals is goud en hetzelfde geldt voor de bies aan de onderkant van de mouwen en een band aan de onderkant van het tenue. Ook alle logo’s, met uitzondering van het clublogo, op het tenue zijn goud. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje en zwarte kousen met gouden accenten. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Excelsior Moeskroen tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als  Buatu, Antonov, Bakic, Mohamed, Olinga en nog meer spelers.

De Excelsior Moeskroen voetbalshirts voor 2019-2020 kun je alleen bestellen in de clubshop van Moeskroen. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts voor 2019-2020? Check het dan in deze winkel!