KV Oostende voetbalshirts 2019-2020

KV Oostende en kledingsponsor JOMA hebben inmiddels ook de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 gelanceerd. In deze tenues speelt Oostende de Belgische Jupiler Pro League en bekerwedstrijden gedurende 2019-20. De club van trainer Ingebrigsten heeft dit seizoen maar liefst vier voetbalshirts. Het Spaanse sportmerk JOMA is sinds 2006 kledingsponsor van Oostende en blijft dit nog zeker tot de zomer van 2022.

KV Oostende thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe KV Oostende thuisshirt voor 2019-2020 is overwegend geel en wordt gekenmerkt door de flitsende zigzagstrepen over het gehele shirt. Verder is het tenue uitgerust met een ronde hals. Op de borst staan de logo’s van JOMA en de club. Het tenue bevat bovendien verschillende sponsoren zoals DIAZ.BE, Etixx, ACEG.BE, Advenso en Filou. In de nek van het tenue prijkt de leus van Oostende: ‘’Woar is Ostende? Ier is Ostende!’’ Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een geel broekje en gele kousen.

KV Oostende uitshirts 2019-2020

KV Oostende heeft drie verschillende uitshirts. Deze hebben hetzelfde template als het thuisshirt, maar dan in andere kleuren. Deze shirts zijn rood, fluo groen,  navy blauw en Royal blauw. Deze tenues kunnen bovendien als keeperstenues dienen. Alle logo’s op de uitshirts staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. De uittenues worden compleet gemaakt door een broekje en kousen in dezelfde kleur als het voetbalshirt. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Oostende tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Lombaerts, Sakala, Faes, Dutoit, Capon, Guri en nog meer spelers.

De nieuwe KV Oostende tenues voor 2019-2020 kun je vooralsnog alleen bestellen in de clubshop van de Belgische club. Andere tenues voor 2019-2020 bestel je in deze winkel!